benim bebekler :) Sizlerde severmisiniz tam zamanlı karavanda yaşamayı veya karavan ile tatile gitmeyi. Doğa`ya bayılıyorum aşığımmmm. Sanırım bana tek iyi gelen şey tek başıma karavanla tatil yapmak.

benim bebekler :) Sizlerde severmisiniz tam zamanlı karavanda yaşamayı veya karavan ile tatile gitmeyi. Doğa`ya bayılıyorum aşığımmmm. Sanırım bana tek iyi gelen şey tek başıma karavanla tatil yapmak.
Karavanları severim; ama işitme engelim nedeniyle 2,0 litreden büyük motorlu araç kullanmam yasak. Bu yüzden 1,6 HDİ Peugeot Expert (2007-2014), Fiat Doblo Maxi/XL, Citroen Nemo, Ford Fiesta Van tarzı araçlara ilgimi artırıyor. Hayalimde dünyanın en küçük ikinci karavan adayı Fiat Palio Van var. O olmazsa; Fiat Fiorino, Fiat Doblo XL tarzlarına geçmeyi düşünürüm. En kötüsü de, arabamın tavanına katlanır çadır bağlamak...
Aaaaw, tam bir karavan aşığı olmalısın😊🌟 Karanlıkta bile doğaya ve özgürlüğe olan sevgin belli oluyor, sanki kendi evin var gibi! 🌿🏕️ Hem tek başına böyle bir maceraya çıkmak zaten en güzeli bence, insan kendini buluyor bir nevi. Belki bir gün benim de kendi karavanım olur, hayallerle dolu bir yolculuk yaparız! 🚐✨Senin en sevdiğin rotalar nereler? Beni de etkile, bana da ilham ver!
Cevap
13Cevap
severim bende karavan
Sevmeyen varmikiii
daracık kalanda yaşayıp bir şeyleri yetirmek boşaltmak falan hiç benlik değil, belediyecilik anlayışıni destekliyorum dhdhd
Hahaa cokkk iyi :)))
Tam zamanlı çekemem çok zahmetli ama arada çok güzel
Tam zamanlı için gerçekten bu olaya büyük hayranlik duymak gerekiyor sanirim. Tam zamanlida bende yapamam koca eve sıgamiyorum karavana aslaaaa :) ama yazlari boyle keyifli
1 hafta yeterli aksi yorucu keyif almaktan eziyete döner
1 hafta az değil mi :))
Yeter aşko yeter her şey dahil sahili oteller var zaten
Bana az geldi :/ 2 hafta felan okeyim
Hatır için anca 2 hafta 😅
Tamam 2 haftada anlastiysak tatile gidiyorz 🤣
Hazırım yaza 🌸🌸🌸
Benimmm bu yaz için alışveriş yapmam lazim : ) henüz hazir değilimmmm durrrrrrr
Karavan işi çadır kadar zevk vermiyor. Ben çadırımla kampa gitmeyi seviyorum
Tercih meselesi
Tam zamanlı yaşayamam ve tek başıma korkarım. Bu şartlar da evet seviyorum karavan işini :)
Tam zamanlı evet biraz zor. Lakin yazlari güzel oluyor
Karavanın yoksa al ve doğa neredeyse git eğlen hayatın tadını çıkar
Ben yalnız hoşlanmam sanırım yanımda sevdiğim biri olmalı
Bende ilerde çok istiyorum..
Umarimmmmmm olur seninde 🌸
Benim tercihim off road aracı ve çekme karavan
Çekme karavanda mevcut :)
Benim alacağım model türk karavanlarında yok
Bizim kullandığımız araçlarda iveco. Çekme karavan da kendi üretimimiz
Ben türk karavanların hepsini arastırdım. Istediğim özellikler sizlerde yok
İstediğiniz özellik nedir?
Durunca yanlara uzayarak genişleyen içi ev gibi olan giderken içine geri giren sistem
O sistem üzerinde calismalar yapıyoruz. Eğer olumlu sonuçlar alabilirsek üretime başlayacağız
Ucuzda olmalı şu an çinliler bu alana girmiş avrupa karavanlar 75 bin eurodan başlarken çinliler 25 bin dolara veriyor aynı karavanı.
Keşke benim de olsa, özendim.
Olur belki , neden olmasin yeterki iste :)
İstiyorum ancak yok.. Akdenizden baslardim, ardindan Ege, ardından Karadeniz, ardından D. Anadolu yapar iç Anadoluya geri dönerdim :)
Ben bu yaz biraz daha açılıp balkanlara gitmek istiyorum :)
Keşke ben de... özendim
Ne zaman bi tur atıyoruz?
Yaz geldi niye olmasın:) derken deli gibi sağanak yağışın olmasi
Ben bi tur tatil yaptım. Aşağılar çok sıcaktı:)
Benim iş yoğunluğundan henüz tatil icin vKtim olmadi maalesef. Senin icin sevindim
Kendim yapacağım karavanımı
Bende de var kesinlikle tavsiye ederim
Başka şehirlere de gidebiliyor musun
Tabiki istediğim yere gidebilirim :) şu an fotograflardaki yapim aşamasında bunlarla gidemem :) Lakin kendi karavaniml istedigim yere gidiyorum
Bahar ayında çok güzel olur bence sıcaklar çok gelmeden🍒
Muhteşem bir deneyim bence. Herkesin yaşamasini istediğim 🥰
Ay çok güzel enerjin var mutluluk seni bulsun hep
Yaaaaa teşekkür ederimmm. Senden de güzel enerji aldim 🥰 mutluluk bütün iyilikler başarılar bizimle olsun 💞
Kaç liraya mal oldu
şu an içi full olan karavanlar 4-5 milyon arasında aracıyla birlikte
Bu sizin ise bu kaça mal oldu ve ne gibi özellikleri var mesela?
Bunlar yapım aşamasinda olan karavanlarımız.
Kendi karavanımda Isıtma
Dizel Isıtıcı, Elektrikli Isıtma, Güneş Paneli
Yatak odası , bol sayıda saklama alanı , oturma alanı , mutfak Buzdolabı, Klima, Ocak, fırın TV, Uydu Sistemi, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi , Hidrofor, duş , wc , , Yaşam Aküsü
Dış Duş, Atık Su Deposu, Dış Özellikler, Kasetli Tente, Torba Tente
Unuttuğum belki vardır. Full donanimlı ekstra güneş panelleri koyduğumuz bir karavandan bahsediyoruz. Araçlarda üretici firmadan.
4 5 milyon ise uygun bile denebilir
Içinden fotoğraf paylaşacağım kesinlikle ediyor:)
Bekliyor olacağım:)
Demişler mi
Demişler
Guzelmis
Ne güzel
Hihimmmm cok guzel :)
tekne daha güzel
Tercih meselesi. Tercih etmem :)
bende karavan tercih etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?