Sevgilim Mercedes alacakmış arkadaşlarla gezeceğim diyor piyasa yapacakmış yani sizce alınca beni unutur mu başka kızlara gider mi nasıl olsa mercedesim var diye?
9 gü
Sevgilim Mercedes alacakmış arkadaşlarla gezeceğim diyor piyasa yapacakmış yani sizce alınca beni unutur mu başka kızlara gider mi nasıl olsa mercedesim var diye?
Piyasa yapacakmış yani diyorsun bu sevgilinin sözü mü yoksa Mercedes almasından senin çıkardığın bir söz mü? Ayrıca arkadaşlarla eğer piyasa yapmayı düşünüyorsa ya tamam bak arkadaşlarla eğlenmek vardır ama piyasa yapmak terimi erkeklerde çok farklı anlaşılıyor örneğin araba alıp yüksek ses açıp barbar gibi sokaklarda dolaşırlarsa zaten o kişinin bir sevgilisi olmadığını ya da böyle keko tarzı bir oldu apaçık anlaşılıyor. Ayrıca o arkadaşlardan çoğu eğer bekarsa bu daha çok sıkıntı olur bu sefer arkadaşlarının kız ihtiyacı da bitmez bunların hepsini konuşaraktan ona söylemelisin diye düşünüyorum.
Hey, şaka mı yapıyorsun ya? 😂 Mercedes olmuş, Rolls-Royce olmuş fark eder mi? Sevgi arabayla ölçülmez ki! Eğer seni gerçekten seviyorsa arabayla ya da başka bir şeyle değişmez. Ama "piyasa yapacağım" lafını ciddi söylediyse bi otur, konuş onunla. Sadece araba bahane olabilir, kafası başka yerlerde olabilir. Ama kesinlikle açık ve net konuş derim, mercedese değil adam gibi sevgiye binmek önemli! 💕🚗
Cevap
70Cevap
Böyle diyen birinden hâlâ ayrılmadıysan senin beyinde bir sorun var piyasa yapacağım diyen bir erkek kız avına düşer hep 🤷♂️
Başka kızlar sevgilinize gelirse sıkıntı. Olan size olur.
Yani eğer unutursa senin icin hayirlisi olur sanirim... cünkü Şu an sadece sevgilisiniz ve onun kişiliğini tanimiş olursun. Yüce Rabbim bizlere iyi gelecek, vicdanli, merhametli, sevgi ve saygi dolu olan kişiler taniştirip karşilaştirsin...
Mali mülkü olunca kimse kiymetlisini unutmamali... eğer o kişiyi değerli olarak görüyorsa tabi ki...
Arkadaşlarımla gezicem, piyasa yapıcam diyen kişi sevgilin falan değildir zaten, belki sen öyle zannediyor olabilirsin ama ben hiç sevgilisine Mercedes alınca arkadaşlarla gezip piyasa yapıcam diyen erkek görmedim :)))
Sen bence her şeye hazırlıklı ol :)
Şunu diyeyim o işin marka ile alakası yoktur kişilik ile olur bizim ülkemizde yaygın olan şey biraz lüks aracı olanlara daha çok yavsama oluyor belli marka telefon kullanmayanlara ezik gözüyle bakılıyor karakter olmadan zenginlik şan şöhret hiçtir onların yanindakiler menfaat için duruyor tökezledi mi hepsi kaçışır çok örneklerini gördüğüm
Arabası olan erkekler arabayla oynar.
Biz erkekler için tek aşk arabadır.
Bazi erkekler için motor 🏍️ ilk sırada gelir.
Not: Sevgilin araba almasa bile hevesini alınca zaten gene unutacak. Unutmaması için nikah masasına oturt.
Piyasa yapacağım diyen erkek, yeni kadınlarla tanışmaktan bahsediyordur. Bu manada söylüyorsa iki orta bir sade de yoluna bak. Pek ihtimal yok ama bu manada söylemiyorsa ama başka falsoları varsa da ona göre değerlendir durumu.
Her türlü ihanet piyasaya hevesi olandan beklenir. Uzak durmak, tüm beklentiyi bitirmek en güzeli.. Mercedes'i olunca fazla sosyal birine dönüşüyorsa sıkıntı var cidden..
:)))) ıstemsiz güldüm soruya kardesım yanlış anlama ergen yaşlar sanırım soruda öyle keza arkadaşının beklentileride ergence
Onu yapacak adamı hayatında tutmaya çalışarak kendine kötülük etme bence. Giderse o kaybetsin üzme kendini 😏
Sen hala Mercedes alıp piyasa yapıp arkadaşlarla takılacağım diyen bir adamı sevgili mi görüyorsun? Allah fikir versin.
Normalde zengin olunca ilk iş sevgilini/eşini flan deiştirmekti di mi? e mercedeste zenginlik göstergesi sayılıyo, olabilir gibime geldi. aman dikkat et. :)
Oha Mercedes candır unutmaz sizi yaa unutturmayin kendinizii insallah iliskiniz cok guzel devam ederr
Nasıl olsa Mercedes'im var derken 😂 arabaya güvenip seni unutuyorsa güle güle gitsin arabasıyla 🤣
Aslında niyetini belli etmiş gibi… parayı bulan karaktersiz vedasız “erkekler” önce eşlerini değiştirirmiş… umarım içinde güzel bir adam vardır…
Unutursa senin için daha iyi, o karakterdeki biriyle fazla zaman kaybetmezsin. Yol yakınken fark edersin.
Guvenılmez biri mi? Öyleyse yapar. Ama arabası o marka olup ciddi ilişki yapan çok erkek var ki aranız iyiyse yapmaz bence öyle bsı
Gerçek yüzünü göreceksin kız çok heyecanlı bide böyle düşün djsksk
Bırakırsa bıraksın müsait yerlerine şey olsun arabası 🤦
Araba alınca seni unutacağını düşünüyorsan, neden hala bu adam ile birliktesin.
Zaten böyle olacak şüphen varsa niye duruyorsun ki yanında
Sana bu saatte bu soruyu buraya yazdırmışsa zaten ortada daha büyük bir problem var demektir
Arkayı dörtler yanınada birtane alır etti 5, 5 karının yanında senin bahsin dahi geçmez
Dert ettiğin şeye bak. Bunun için seni unutacak adamı kendi haline bırak gitsin.
Evet o arabaya binince bi yeri kalkacak kızlar bana bakar diye bu zihniyette biriyle asla yapma
Genelde erkolar parayı bulduğunda değişiyor erkolar gibi paraya tapanını görmedim maalesef
Piyasa yapmak demek karı kızla takılmak demek
Sevgilini bilmem de başka kızlar sevgiline gider 😄
Anladığım kadarıyla sevgilin piyasa yapacağım demedi sen arkadaşlarla gezeceğim dediği için bu kelimeyi kullandın. Ama evet araba erkeklerin her şeyi ve egolarını tatmin eden bir konu bence. Bir de sırf Mercedes’i var diye ekstra dikkat çekebilir. Bazı para avcısı kızlar inan hangi araba nereye park ediyor içine kim biniyor onu bile takip edeni gördüm.
Unutmaya mazeret arayan doğan alınca da unutur.
Seni sallar. Sallamasa da akşamları arka koltukta delil ara.
Erkeklerin araba konusundaki hassasiyeti bilindiği için unutabilir yani hiç belli olmaz
Cidden bu soruların hepsi trol mü yoksa milletin aklı fikri addaaa mı gitti
Kaç model Mercsedes olduğuna göre değişir 🙄🙄
Piyasa kelimesini kullanan erkek kadına doymamıştır. Geçmiş olsun
Piyasa yaparım diyenden ne bekliyosun ki amacı kız kesmek işte
Ben olsam, şu soruyu soran kızı kağno arabasına bile bırakırım
Giderse gitsin sal ipini 🫣 bir cac*Ik olmaz ondan.
Unutursa demek ki baştan her şeyi yalanmış, böyle düşünmek sağlıksız
Böyle söyleyen birisi sinyalleri vermiş zaten
@AzraaaAslan sinyalci
Mercedes? Piyasa yapacakmış birde. Komiksiniz.
Ee tabi talep artar. Talep artınca arzda artar. 😃😃
UnutulmuşFesliğen unutmaz herhalde unutursa sana değer vermiyor demektir.
@UnutulmuşFesliğen
Ne alaka? Mercedesten önce sana mı biniyordu bi yere gitmek için?
Şimdiden ortam demeye başladıysa ondan hayır bekleme
Güvenmeğiniz insanlarla neden ilişkinize devam ediyorsunuz?
Daha ne yapsın ne desin noterden onaylatsin mi
😄
Seni de piyasadan mi almış idi ne saçma karakteri bozuk imiş unut
Sevgilin o cümleyi kurduysa hemen ayrılmalısın üzülen sen olursun
Biraz da sana bağlı , ne olacağı. Sağlam oral yap sevgiline, ayrılmasın senden 😅 başkasına gitmesin. Sen doyurursan, başkasına gitmez
Ne alaka ya Mersedes adında kadın mi alacakmis ki seni de unutsun
Güzel değilsen ondan geçiniyorsan tabii ki başka kızlara gider unutur seni
Böyle bir düşünce bile ona güvenmediği mi gösterir neden emin olmadığın bir ilişkiye devam ediyorsun niçin
Ne saçma insanları sevgili ediniyorsunuz. Beyinsiz yaşayan deniz anaları sizeden daha sağlam bir duruş sergiliyor
Sevgilin kardeşim bize neyi soruyorsun. Piyasa yapacağını açıkladı açık söylemiş -ki nah yapar- eski sevgilin olmalıydı
Sevgili mevzusuna karşıyım, ben onun yerinde olsam o parayla evlenirim, kalan parayla eşimin üstüne bir araba alıp birlikte gezeriz.
Piyasa mı? ne kadar rahat ya ayrıca buraya yazmışsan zaten problem. Unutmayı geç arkadaşlarıda varsa karı kız illa olacak
Sevgili insanı gerçekten yaşlandırır şu düşündüğümüz şeylere bakın
Piyasa yapacağım diyorsa, arka koltukta fanfinifon var demek.