Arabalar Ehliyet/araba var mı bakim? kutsalornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ehliyet yok, araba yok Ehliyet var araba yok Ehliyet de var araba da var sdfldksş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ehliyet/araba var mı bakim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bellominati Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ehliyet var sahsi arabam yok kimin abarası boşsa onu kullanıyorum:(( eğer ehliyet alacaksan daha fazla bekleme önceden kurallar bile esnekti simdi zorlasmıs kolay gelsin 0 5 Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Ne açıdan zor? Yorumla bellominati 1 yıl Ben mesela sinyal vermemistim ama gecmistim sjxnsjxmsms Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Sinyal kolunu kırcam sjsjs Yorumla bellominati 1 yıl Basarılar simdiddn djxjdjddj Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Teşekkürler sjdjjd Yorumla
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Ehliyetim ve arabam var 0 0 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% 1 yıl Ehliyet yok memur bey 🤣 0 1 Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Araba var ehliyet yok sdlfksi Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Ehliyet var da araba yok 0 14 Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl araç kiraladın mı Yorumla s Taciiiii 1 yıl Yok kiralamadım Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Alayım diyorum ehliyet, dursun kenarda. Araba yok diye almadım hiç Yorumla s Taciiiii 1 yıl Bence geç bile kalmışsın kurs fiyatları çok arttı keşke alsaydın önceden Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl 12k falan Yorumla s Taciiiii 1 yıl ben her şeyi 1400e çözmüştüm Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl o zaman asgari ne kadardı Yorumla s Taciiiii 1 yıl 2.558miş sanırım Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl yarı yarıya, şimdi de ona yakın. Asgarinin biraz üstünde aldığımdan daha rahat olar benim için Yorumla s Taciiiii 1 yıl kurs fiyatı mı senin 12 tutuyor bide sınav ücreti olcak Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl onlar toplam 2k falan ya, bi toplama pc fiyatına denk Yorumla s Taciiiii 1 yıl 14e hallolur o halde Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl bana da öyle geliyo, bi dursun kenarda en azından Yorumla s Taciiiii 1 yıl Aynen ne zaman lazım olacağı belli olmaz Yorumla
Elysiaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ehliyet var araba yok. 0 2 Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Araba kiraladın mı hiç? Kiraladıysan artısı var mı? O konuda bilgi verir misin Yorumla Elysiaa_ 1 yıl Hayır maalesef Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ehliyet araba motor ve bisiklet var 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl İkisi de yok 0 8 Yorumla aloneenolaa 1 yıl Ehliyet mi alcan kaç milyar milyon 30 dediler geçen Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl eet ehliyet alcam Yorumla aloneenolaa 1 yıl Ne kadar Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl 13-14k Yorumla aloneenolaa 1 yıl Bana niye 30 dediler Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Onlara sor ne bileyim ben Yorumla aloneenolaa 1 yıl Ne kızıyon be Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl kızmıyom Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ehliyet var sahsi arabam yok kimin abarası boşsa onu kullanıyorum:(( eğer ehliyet alacaksan daha fazla bekleme önceden kurallar bile esnekti simdi zorlasmıs kolay gelsin
Ne açıdan zor?
Ben mesela sinyal vermemistim ama gecmistim sjxnsjxmsms
Sinyal kolunu kırcam sjsjs
Basarılar simdiddn djxjdjddj
Teşekkürler sjdjjd
Ehliyetim ve arabam var
İkisi bir arada 💅🏻🧿
Ehliyet yok memur bey 🤣
Araba var ehliyet yok sdlfksi
Ehliyet var da araba yok
araç kiraladın mı
Yok kiralamadım
Alayım diyorum ehliyet, dursun kenarda. Araba yok diye almadım hiç
Bence geç bile kalmışsın kurs fiyatları çok arttı keşke alsaydın önceden
12k falan
ben her şeyi 1400e çözmüştüm
o zaman asgari ne kadardı
2.558miş sanırım
yarı yarıya, şimdi de ona yakın. Asgarinin biraz üstünde aldığımdan daha rahat olar benim için
kurs fiyatı mı senin 12 tutuyor bide sınav ücreti olcak
onlar toplam 2k falan ya, bi toplama pc fiyatına denk
14e hallolur o halde
bana da öyle geliyo, bi dursun kenarda en azından
Aynen ne zaman lazım olacağı belli olmaz
Ehliyet var araba yok.
Araba kiraladın mı hiç? Kiraladıysan artısı var mı? O konuda bilgi verir misin
Hayır maalesef
Ehliyet araba motor ve bisiklet var
İkisi de yok
Ehliyet mi alcan kaç milyar milyon 30 dediler geçen
eet ehliyet alcam