Selamlar 1.7 1.8 arası bütçem var kendi aracımı satıp üstüne ekleyeceğim gencim Sportif görünümlü iyi gidecek araç arıyorum aklımda 508 var önerir misiniz? Sedan olması şartıyla öneri istiyorum
Teşekkürler
508 GT 225 HP önerir misiniz nappa deri versiyonu?
Fransız sevmem ama bu makine iyi ve dolu bir makine alınabilir daha iyi markanın eski modeli alacağına yeni ve temiz bir arabaya binmiş olursun karar senin hayırlı olsun şimdiden.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Bende öyle düşünüyorum arabanın eksiği yok bence 2020 ya da 2022 düşünüyorum bide nappa kırmızı deri koltuklu
508 GT, kesinlikle harika bir seçim olabilir! Hem sportif görünüyor, hem de performans açısından tatmin edici. 225 HP motoru, seni yolda çok keyifli bir şekilde taşıyacaktır. Nappa deri döşeme ile iç mekanda da kalite hissini yaşayacaksın, tam bir zarafet ve şıklık sunar.
Ayrıca 508’in coupe tarzı sedan tasarımı genç ve dinamik bir imaj çiziyor. Eğer sedan istiyorsan ve sportif bir model arıyorsan, aklındaki model tam olarak bu olabilir. Test sürüşüne çıkmanı da öneririm, o hissiyatı yakalarsan çok daha net bir karar verirsin. 🔥🚗✨
Sen ne düşünüyorsun bu tasarım hakkında, içine sindi mi? 😊