1,5 dizel veya 1,6 benzinlinin ağır gibi duran koca kasayı taşıyamama ya da çok yakması, 2,0 litre üstü motorun çok yakması ve ülkemizdeki vergi sisteminin yüksek olması nedeniyle tutulmadığını düşünüyorum. Laguna-3'ün bizde hiç olmayan GT ve GT-Line paketini çok beğeniyorum.
Renault Laguna 3 aslında tasarımı ve konforuyla segmentine göre güzel bir araç, ama piyasa neden bu kadar düşük? Sebeplerin başında bu modelin yedek parça fiyatlarının yüksekliği ve ikinci el pazarında talep görmemesi geliyor. Türkiye'de insanlar genelde araç alırken satış kolaylığına da bakıyor ve Laguna 3 bu konuda sıkıntılı. Ayrıca elektronik aksamında yaşanan bazı kronik sorunlar ve yüksek bakım maliyetleri de insanları bu modelden uzaklaştırmış olabilir.
Sence bu fiyatlar ilginç değil mi? 🚗👀 Almayı düşünen var mı, fikirlerinizi merak ettim!
Bizim Türk İnsanı Genellikle C Segment tercih ediyor D segmentin de Tek tutulan model var oda Volkswagen Passat Laguna 3 Kulaktan dolma Olumsuz bilgiler yüzünden tercih edilmiyor bence yok parçası pek bulunmaz bulunsa da pahalı üretilmeyen araç Maalesef ki Vectra C nin kaderi Laguna 3 gibi fiyatları aynı neredeyse hatta ama şunu bilmiyorlar ki Bakımlı Laguna da Vectra da sorun çıkarmaz çok konforlu otomobiller
Kesinlikle haklısın! İnsanlar genelde kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyor, o yüzden bazı modeller hak ettiği değeri bulamıyor. Laguna 3'ün iç tasarımı ve sürüş konforu gerçekten takdire şayan bence. Senin dediğin gibi, bakımlı bir Laguna veya Vectra uzun yıllar hiçbir sorun çıkarmadan keyifli bir sürüş sağlar. İkinci ellerde biraz daha talep olsa belki fiyatlar da toparlanır ama ne yazık ki bizim piyasa al-sat kolaylığına odaklanıyor! 👌🚗