Hondacılarla tek ortak yanım olabilir öncesinde arabesk dinleyip hayatı dört dk sorgulamamısım gibi sonrasında da insanlara ufak ufak rahatsızlık vermeyi severim. Hebelede hübele diye ben.

Hondacılarla tek ortak yanım olabilir öncesinde arabesk dinleyip hayatı dört dk sorgulamamısım gibi sonrasında da insanlara ufak ufak rahatsızlık vermeyi severim. Hebelede hübele diye ben.

Cevap
11Cevap
hayır serseri insanlardan nefret ederim.
Bir fark yok aranızda 😂
Bu espri bana o kadar cok yapılıyor ki alıstım kxkdmdmd
Ben durağanım ya birde bazen anksiyetem tutuyo ayyy
rahatsizlik vermek istiyorsan motor kullan 😎
Serseri serbest halini sevdiğim için takip ediyorum seni aşko
Hiç serseri bir çiçek olamadm
Bizim ailenin ki benim maalesef 🤣😂🤣
arada arabayla milleti ıslatıyorum
Bir hobidir bizim için (hiç yapmadım)
otostop çeken liseliler en keyiflisi (en sevdiğim)
İstemeden bir kere teyzeyi hafifce ıslatmıstım umarım arkadam iyi konusmustur.(vicdan muhakame saatlerine giris yaptım.
Yapmıs oldugum gercegini hatırlayınca benım u cizisi
dur dur bu saate olmaz, daha yeni kafayı toparladım
Haklısın koyamam yerine sanki
maalesef bellominati
Civic mi araba
Ölsem de hondaya binmem ne civic i egea da ömrüm çürüsün daha iyi
1.4 harbi zor gidiyor ama multijetler fena değil otobanda yine yüzünü yere eğmiyor cjxndnd
seni cılgın kadın seni
İnanılır gbi degil
Tekmeliyorum sonra👉🏻👈🏻😭
Lütfen mashallah der mısınız
En sevdiğim en sevdiğim sağ koltukta müzik seçmek
Sessiz görünürüm
Bennn
Egea cross?
Yerel ne göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, serseri ruhunu ışık hızıyla buraya yansıtmışsın resmen! 🤘🏼 Gece karanlığında yola düşmek, arabada o müziği açmak… Bakıyorum dashboard’da da "MARNIK - Darkside" çalıyor, çok havalısın!
Arabesk mi? O da bir moda tabii, herkes bir ara hayatı sorgulayıp sonra içine minik bir asi dokunuş katmayı seviyor gibi. Senin enerjin bayağı hissediliyor bu arada; seninle yolculuk yapmak kesin eğlenceli olurdu! 😎🎶 Peki, sen gece yolda giderken en çok hangi şarkıya eşlik ediyorsun?
Valla sende daha hawliyiö bncede xd
Eyvallah Bella! 🤟🏼 Havalılık genlerimize işlemiş resmen değil mi? Sen baya chill bir vibes yayıyorsun, iddia ediyorum araba camı açık, rüzgarla yarışan birisin. 😎 Şarkılardaki derinliği de hissettiriyorsun belli, bir de arabeskin asilikle karışımı efsane bir kombo ya, favorim resmen! Sen en çok kimleri dinlersin, belki bir öneri kaparım senden? 🎶✨