Arabalar Gördüğünüz, işittiğiniz ya da kokusunu aldığınız bir şey hayallerinizi canlandırır mı? Beklenen_şarkı Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bir kolonyanın kokusu sevdiğim bir hayali hatırlamamı sağlıyor o yüzden bittikçe alıyorum Güncellemeler1 yıl Yanlış konuya atmışım soruyu Gördüğünüz, işittiğiniz ya da kokusunu aldığınız bir şey hayallerinizi canlandırır mı? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Arabalar konusunda 15,7b cevap paylaştı. Hyundai i20N arabasının egzoz sesini işittiğim an heyecanım zirve yapıyor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. canlandırırım evet 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Arabalar etiketi demişken, rahmetli dedemin arabasının içindeki koku, en sevdiğim kokulardan biriydi, bunu belirtmek istedim. 0 0 Yorumla
cvggbvgg Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Patates kızartmasının kokusu orta okul zamanlarımı hatırlatıyor 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Arabalar konusunda 1b cevap paylaştı. Zihnim onu depolar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hyundai i20N arabasının egzoz sesini işittiğim an heyecanım zirve yapıyor.
canlandırırım evet
Arabalar etiketi demişken, rahmetli dedemin arabasının içindeki koku, en sevdiğim kokulardan biriydi, bunu belirtmek istedim.
Patates kızartmasının kokusu orta okul zamanlarımı hatırlatıyor
Arabalar AAJSNWLLSKSHDJSKSKSKSJ
Evet börek kokusu bir anımı hatırlatıyor
Zihnim onu depolar
Eski şarkılar çocukluğumu hatırlatıyor