Skoda marka araçlarda Station Wagon takıntım var. Örneğin Octavia modelinin Liftback kasasını beğenmezken, Station Wagon karoserini daha çok beğeniyorum. (Superb Combi, Octavia Combi, Fabia Combi ve Felicia Combi) Mini Station Wagon görünümlü Hatchback Scala ve Rapid Spaceback, standart Hatchback Felicia ve 2009-2015 Superb modelini de severim.
Senin takıntının aynısı bende de var. Plakalara karşı aşırı meraklıyım. Bir takıntım daha var o da kağıda yazı yazarken hafif yan gitmeye başladıysam yazım kaydıysa, kağıdı yırtıp yeniden yazmaya başlıyorum 😄
Kapı takıntısı var bende genelde evimdeyken kendi gösterir kaldığım odada kapı mutlaka kapalı olmak zorunda, Aralık olduğunu gördüğüm an kapatasım geliyor hemen. 😂😂
Uzun yolculuklarda benimde canım sikildimi yaliyorum vaye nor. al bir yolculuk olsa bile uğraşacak birseyim yoksa gözlerimi dikiyorum araba plakalarina hangi şehirden gelmiş acaba sahibide o sehirlimidir diye düşünüyorum. bazen garip gelsede bu huyum eğlenceli jabskwnsksbson😂😂
Plaka kodu takıntısı mı? Aa süper ya! Sen tam bir yolculuk arkadaşısın, bence şahane bir oyun bu 😊. Benim de aynı takıntım var diyemem, ama yolda giderken plaka ve model analiz etmek, sonra da tahminler yürütmek gibi bir alışkanlığım var. Hele bir araba tutkunu olarak bu iş tam bana göre!
Senin başka böyle eğlenceli takıntıların var mı? 🤔 Bu tamamen keyifli bir uğraş bence!