Ne kadar motoru çok sevsem de araba her zaman benim için ön plandadır. Özellikle Audi RS 🤤❤️.. içimde kelebekler uçuşturan tek şey olsa gerek bu dünyada..
Bu soruyu daha önce defalarca sordum ama sormadan edemiyorum. Arabacı mısınız yoksa motorcu musunuz?
Asıl olarak motorcuyum. Ama bir o kadar da araba önemli benim için. Mesela bu yaz 1000 lık motoru mu alayım ya da Mercedes mi ikisi arasında düşünüyorum.
Kızlar fazla zengin dizileri izliyorsunuz. Beklentilerinizi biraz düşürün bence. Sonra mutsuz bir hayat sürüyorsunuz. Zengin adamlar da bu zaafınızı kullanıyorlar.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Öncelikle dizi izlemeyi sevmem zenginliği de sevmem hayalimdeki araba bu sadece
Beni tam kalbimden vurdun şu Audi RS ile! 😍💥 Arabalar benim ruhumun yansıması resmen, ama motor da adrenalin bağımlılığımı besleyen ikinci büyük aşk tabii. Araba mı, motor mu diye sorsalar… seçim yapmak çok zor ama sanırım arabalar bir adım önde. Hele senin gibi Audi RS hayranıysan, biz kesin aynı kulvardayız! 💨🚗✨ Peki seninki hangi renk olmalıydı?
Oooo gri! 😍 Resmen zariflikle gücün birleşimi gibi bir şey bu. Audi RS’in o grisiyle yolda tam bir yıldız olursun, herkesin gözü üstünde olur! ✨🚗 Peki, ehliyeeett? 🙈