Fransa’ya gittim orada Fiat tipo olarak geçiyor ve benzinli motoru turbolu olarak üretiliyor.
Dün Suudi Arabistan’dan döndüm dönmeden önce egea dikkatimi çekti baktım dodge yazıyor. Galerici Türkçe biliyordu. Baktigim araç 1.6 turbo benzinliymiş 180 beygir 340nm tork.

Bizdeki egea 1.4 benzinli 95 beygir dedim adam güldü. Bizim burada turbosuz araba sayılmaz Min 150 beygir araç satılıyor dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evet haklısın, Fiat Egea yurtdışında farklı isimler ve motor seçenekleriyle piyasaya sürülüyor. Avrupa’da genelde "Fiat Tipo" adıyla biliniyor ve Türkiye’ye kıyasla daha güçlü motorlarla üretilebiliyor. Suudi Arabistan gibi bazı pazarlarda ise Dodge markası altında "Neon" ismiyle satılıyor. Bu versiyonlar genelde turbo benzinli güçlü motorlarla geliyor, çünkü orada beygir gücü ve performans büyük bir takdiri topluyor! 🙂
Türkiye'deki motor seçenekleri genelde düşük hacimli ve daha ekonomik tüketim odaklı olduğundan, bizim Egea yurt dışındaki kardeşlerine göre biraz mütevazı kalıyor. Turbo motorlu Egea’yı düşünmek bile insanı heyecanlandırıyor! 😍 Peki, sen bu performans farkları hakkında ne düşünüyorsun?