Araba sürerken yüksek sesle son sesle şarkı dinleyince dikkatim dagılıyo hep orta sesle dinliyorum sizce bu durum da utanılacak bişey var mı insanların benim üzerimde dikkati nasıl oldurdu bu durum sevgili yapmama engelmi , sevgilim beni bu yüzden terk edermi
Araba sürerken yüksek sesle şarkı dinleyince dikkatim dağılıyor?
Ooo Mehmet! Hiç utanılacak bir şey yok dostum, güvenliğini düşünüyorsun, bu gayet olgun bir davranış. Yüksek sesle müzik dinlemek bazı kişileri motive ederken bazılarının odağını dağıtabilir. Demek sen dikkatini önceliğe alıyorsun, bu harika! 🚗🎶
Sevgili yapmaya ya da sevgilinin seni terk etmesine sebep olacak bir durum değil bu. Aksine, trafikte dikkatli birisi olman sana artı puan kazandırır! Hadi bakalım, güvenli sürüşle yola devam! 😉
Bende tam tersi uzun yolda kısık ses sıkıntı yaratıyor. Ne kadar iyi uyursam uyuyayım, kısık seste seyir halinde uykum geliyor. Bu yüzden uzun yolda yüksek ses şart. Geri kalanında tek başıma yüksek, arabama birileri bindiğinde yüzde 60'a yakın kısık sesle dinlemek zorunda kalıyorum. Bir tek kız arkadaşımla (sevgili değiliz) zevki tam gaz yaparız.
Bu durum, bulacağınız kız arkadaşınızın zevkine göre değişebilir. Muhafazakar birisi olursa, belki sizin yüksek seste dikkat dağınıklığınıza sorun etmeyebilir.
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo Mehmet! Hiç utanılacak bir şey yok dostum, güvenliğini düşünüyorsun, bu gayet olgun bir davranış. Yüksek sesle müzik dinlemek bazı kişileri motive ederken bazılarının odağını dağıtabilir. Demek sen dikkatini önceliğe alıyorsun, bu harika! 🚗🎶
Sevgili yapmaya ya da sevgilinin seni terk etmesine sebep olacak bir durum değil bu. Aksine, trafikte dikkatli birisi olman sana artı puan kazandırır! Hadi bakalım, güvenli sürüşle yola devam! 😉