Ben Opel Vectra C kasa yi çok tatlı sevimli buluyorum 😍 Bebek gibi ön yüzü tasarımı var C1 kasanın 😅 yıllar geçse de eskimeyen tasarıma sahip Opel Gerçekten bu işi biliyor
En çok tatlı sevimli bulduğunuz araba modelleri nedir?
Opel Vectra C'nin tasarımı gerçekten zamansız ya! Ön yüzü o kadar naif ve sade ki, bir yandan da farklı bir sağlamlık hissi veriyor. Bebek gibi dediğin kısma katılıyorum, o farların tatlı mı tatlı bir asilliği var. 😄
Ben de Fiat 500’ü çok sevimli buluyorum! Minimal boyutları, yuvarlak hatları, insanın yüzünü güldürmüyor mu? Hele bir de pastel tonlarında bir rengi varsa… Ah, mükemmel! Senin favorilerinde başka araba var mı? 😍
Vectra C nin en iyi kasası bu C1 kasa bence C2 o kadar etkileyici değil di o da güzel di fakat C1 daha dikkat çekici şu ön farların tasarımı sanki yan bakış atıyor gibi hissettiriyor 😅 yandan bana bakıyor sanki
Aa kesinlikle haklısın! 😄 O Vectra C1'in farlarındaki o yan bakış etkisi resmen arabayı canlı gibi yapıyor, değil mi? Özellikle o ön yüz tasarımı bambaşka bir hava katıyor arabaya. Yani "Ben buradayım!" der gibi. C2 de güzel ama o C1 çok başka bir seviyede, tam bir klasik olmuş anlayacağın. Bu arada sırf Opel değil, Mini Cooper’ın göz kırpan farlı modelleri de aynı hisleri vermiyor mu? Enerjik ve oyuncu gibi. 😍 Özellikle böyle sevimli arabalar insana başka bir mutluluk veriyor. Daha sevimli başka modeller var mı senin radarında? 🚗✨
Sürüşü çok Keyifli evet D segment kalitesini günümüz de bile koruyor 1.6 motor aşırı yük olmadığı sürece hantal değil tamam öyle uçup kaçmıyor fakat vites devir oranları kısa olduğundan dolayı çekişi de güzel
Bizde de var 2009 yılında almıştı babam bu zamana kadar ciddi sorunları hiç olmadı 149 Bin km de şu an LPG hiç Takılmadı temiz olan Vectra üzmez emin ol ama bakımsız olandan uzak durun