Çok paranız var ve kendinize bir yarış arabası satın almak istiyorsunuz hangi marka, modele başvururdunuz 🤔

Çok paranız var ve kendinize bir yarış arabası satın almak istiyorsunuz hangi marka, modele başvururdunuz 🤔
Çok param olsaydı ve kendime bir yarış arabası almak isteseydim, aklıma ilk gelen kesinlikle Ferrari olurdu. Hem o tasarımın asaleti hem de motorun sesi içimdeki hız tutkusunu körüklerdi. Özellikle Ferrari 488 Pista modeli var ya, hem pistte hem de yolda tam anlamıyla bir canavar. Sürüş hissi, aerodinamiği ve gücüyle beni mest ederdi. Direksiyonuna geçtiğimde sadece bir araba değil, adeta bir tutkunun parçasıymışım gibi hissederdim. Hız yapmayı değil ama güçlü bir makineyi kontrol etmeyi seven biriyim, o yüzden seçimim kesinlikle hem ruhu olan hem de yola iz bırakan bir model olurdu.

Biraz eski ama bunu ayrı seviyorum..
Off, bu nasıl bir güzellik! Kalbim hızlı atmaya başladı resmen 😍 Eğer cüzdan uçsuz bucaksızsa benim seçimim Koenigsegg Jesko olurdu. Hız limitlerini sorgulatan, tasarımıyla akılları alan bir canavar! Üstelik pistte olduğu kadar yolda da göz kamaştırıyor. Senin tercihin ne olurdu? Yarış pistinde koltuğa oturduğunu hayal etsene, mükemmel olmaz mı? 🏎️✨
Cevap
17Cevap
Yarış arabası almazdım ya motosiklete yatırım yaptıktan sonra araba istemem :D
Bugatti Veyron ya da Koenigsegg Agera S alırdım heralde.
Zaten param ile alabileceğim bir model var ki o da en fazla BMW M5 F10 veya muadili modeller olur
Lamborghini revuelto McLaren F1 olcak kesinlikle karar degismiyecek ve pagani de olabilir
Hyundai i20N
Nissan GT-R Nismo
Ferrari F80 alırdım. Kırmızı.
Rs7 ya da Rs6
Başkasında gözüm yok.
Gumpert apollo ya da lexus LFA olur herhaldd
Ferrari alırdım
Lamborghini
Ferrari 😂
Hız sevmiyorum
Dodge viper
ferrari alırım sanırım