2025 Mart ayının girmesi ile birlikte Samsung Galaxy A36 Ve Galaxy A56 modelini tanıttı yeni gelen modellerin arka kamera tasarımı hafif değiştiğini görüyoruz Hızlı şarj 45 Watt olarak gelecek normal de bu 45 Watt sadece Galaxy S serisinin Plus ve ultra modellerinde sunuluyor du işlemciler ise Galaxy A36 de Qualcomm Snapdragon 6 gen 3 (2.4ghz) işlemci sunulurken Galaxy A56 da ise (Exynos 1580 (2.9 Ghz) işlemci ile satışa sunulacak ekran boyutları her 2 model de 6.7 inç seviyesine yükselirken Batarya Kapasiteleri aynı 5000 mah olarak kalıyor ve üzücü Haber Maalesef ki Galaxy A36 Ve Galaxy A56 da artık Microsd hafıza kartı desteği Kaldırıldı evet sizler nasıl buldunuz yeni modelleri
Beğendim güzel
Hiç beğenmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
1 yıl
Konu etiketi internet ve Teknoloji olmalıydı neden arabalar yaptınız KS
Samsung Galaxy A36 Ve Galaxy A56 Tanıtıldı yeni modelleri nasıl buldunuz?
Orta segment ve standart bir cihaz olarak kendi seviyelerinde gayet iyi. Tabiki fiyat bandındaki diğer cihazları da görmek lazım belki de daha iyi fiyatlara daha performanslı cihazlar sunuluyor olabilir.
Ben alt ve orta segment cihazlar alınacaksa mümkün mertebe arayüzünün saf Android veya buna yakın olması gerektiğini düşünüyorum çünkü bu seviyedeki cihazlar çok güçlü cihazlar değil ve UI arayüzleri tasarlanırken her ne kadar orta ve alt segment cihazları da hesaba katsalar da temel olarak amiral gemisi cihazları baz alarak geliştirirler bu nedenle çok özellikli, detaylı arayüzler bu tip cihazları yorar. Orta ve alt segment bir cihaz alacak olsam bu Samsung olmaz bunu da bir Samsung kullanıcısı olarak söylüyorum.