Ehliyetimi alalı 2 hafta oldu alışmak için çevre yolunda sürüyorum daha trafige çıkmıyorum ama eve dönerken dar sokakta aracın farına vurdum kendi aracımda bir şey yok karşı arabanın sinyal farı kırıldı birde ordaki boya atmis araç 95 model eski bir araba farı kırılan araç kaç para tutar bilmiyorum birde yok zamana denk geldi kendimi kötü hissediyorum bir insan araç sürmenin 5 inci günü gidip kaza yaparmı ya canım gibi hissediyorum kendimi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kaza yapmadan şoför olunmaz sıkma canını
Eski modelse bir şey çıkmaz kafanı takma sinyal bir de büyük far değil araba marka model ne
Eski kasa Mazda tam modelini bilmiyorum 95 98 model arası sanirim
Bişe çıkmaz boş ver tutanak filan tuttunuzmu yoksa telefon filanmı verdin
Telefon verdim aracın üzerine numara bıraktım aramadı daha
Önemsememiş ya da baktırmamıştır zaman bulamadıysa.
Evde yokmuş daha eve gelmemistir büyük ihtimal gelince arar
cook normall hicc uzulme.. cok bisey tutmaz ama yok gunde 10 lira bile cokk ama uzulmene degmez
Bilmiyorum ki ne kadar tutar karşı tarafın aracı eski kasa mazda
yaa bi park lambasi ise bisi olmaazz
Sinyal lambası birde az boyası kalkmks
abla nete 95 model mazda sinyal lambasi yaz fiyatlar cikar zaten
www.otocikma.com/mazda-323-far-stop-sinyal-lambasi
2 buçuk falan tutar heralde sadece boyası kalkan yermi boyanır tampon komplemi boyanir
fotosu yok mu apla.. boyasi kalkan yer boyansin tampon niye komple boyaniyor.. nasil kalkti boye..
Vurunca farın alt tarafındaki boya kalkmis
Foto yok
altina ufak bi islem yaprlar o kadar..
Siz hiç kaza yaptinizmi ilk kazaniz nasıldı
oo ben iki araba pert ettim.. ahaha beni kriter alma.. bi kac kere de baska insanlarin arabasinda yaptim..
İlk yaptigin kazada kendini nasıl tesselli ettin ben birdaha araba sürmek istemiyorum
seninle ben farkliyiz muhtemeln.. ben oo burdan sag ciktim o zaman bana bisi olmaz deyip devam ettim :D ayrica kaza yapmak kadar normal bisi yok..
Ama sen hakkını vermişsin demek kazanında bir adabı var 🤣 ben duran araca çarptım birde sende maddi sıkıntı da yok heralde
oo olmami pert ettigim bir arac benim degildi ve kaskosu yoktu.. ve odedimm ahah kredi cekipp.. iyilik yapani magdur edemem.. o yuzden takma kafanii..
İnşallah takmam
yahuu aplaa kimsenin canina bisi olmamis karsidaki arac gayet saglamm.. ve Allahtan eski.. daha nee ders al virajlari alirken dikkat et ve daha az panik olarak kullan
Evet çok şükür karşıdaki araç sahibiyle daha konuşamadık evde yokmuş numara bıraktık adamın ne diyecegide belli değil daha üzerimde suçluluk duygusu var birde kendi mahallemde oldu kadinlar evin önünde oturuyordu sanki çok rezil bir şey yapmışım gibi evden dışarı çıkmak istemiyorum
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun karşı tarafın zararını karşıla olur böyle şeyler
Karsilayacgim zaten
Sorun yok o halde geçer merak etme tecrübe olur sana bunlar
Bilmiyorum bayram alışverisi yapacakken şimdi elin arabasına masraf yapacağım birde daha 4 gündür sürüyorum niye hemen sürer sürmez kaza yaptim
Uzun süre kullananlarda yapıyor çok takma
Yapıyor da ben sokak arasında dönerken duran araca çarptim daha bunun ana yolu var ozaman napicam birdaha araba kullanmak istemiyorum
Hemen olacak bir şey değil ara sokaklarda çok kullan usla olunca ana yola çık
Ara sokakta vuruyorum işte sorun orada
Yeni olduğun için o çok deneme yap kimse doğuştan bilmiyor yapa yapa öğreniyor
Araç kullanan herkes kaza yapar
Olur olur sanabisey omasin
Yalnız mı gittin
Hayır eşim vardı yanımda
Sen neden dert ediyorsun bunu
Eşimin canını yakan benimde canımı yakar çünkü
Esin bunu baştan düşünmeli, o arada çocuk da kalabilirdi, üzülmek yerine kalk sadaka ver sukret
Çok şükür tesellim bu zaten eşin bunu baştan dusunmeliydi derken aracı vermeme limiydi anlamadım
Olabilecek bir kazaya karşı seni motive edip daha dikkatli kullanmanı ya da daha yavaş gitmeni , ennazindan böyle bir korku yaşamamış olmanı saglaya bilirdi
Yavaş gidiyordum zaten birinci viteste tam sagdayken kalkış yapıyordum önümdeki direkten kurtarmak için direksyon tam sol da kalkış yaptım solumda ki araca vurdum
Bununla geçmiş olsun, panik yapma, sakin ol her zaman,
İnşallah bununla geçer rabbim kimseye kaza bela vermesin
Geçmiş olsun
Bişey olmaz
Meslek ne