2017 model temiz benzinli otomatik jetta mı
Yoksa 2022 model hybrid corolla mı
2017 model temiz benzinli otomatik jetta mı
Yoksa 2022 model hybrid corolla mı
Golf mü Corolla mı diye sorsan tereddütsüz Golf derdim ama maalesef Jetta, Golf kadar kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik ile üretilmedi. O yüzden Corolla diyorum. Ne alaka diyen olursa aslında ikiside c segment biri sedan diğeri hatchback ama Golf markanın daha çok üzerinde durduğu önem verdiği bir modeldi zamanında
Peki golf 2016 17 modeller tercih edilebilir mi corolla ywrine kimle konussam corolla genc isi degil diyor
Dedigin model golf 7 oluyor. Golfün en ihtişamlı modeli birçok otomobil gazetecisi ve editörüne göre. Bende katılıyorum bu fikre. Ama bilinçsiz özensiz acemi kullanıcılar kaynaklı dsg şanziman sorunu çok yaşandı. Dsg Çift kavramali, motora çok uyumlu çok hızlı ve sessiz bir sanzıman eğer temizini ve servis bakımı görmüş olanini bulursan al. Sürüş keyfi konfor kalite lüks hepsini yaşatır sana. Otomatik önceliğin yoksa da manuel de alabilirsin. Ama 1.4 tsi al. 1.2 ler vites aralıkları kısa kalıyor devamlı vites atmak zorunda kalıyorsun beni rahatsız etmişti 1.2 manuel deneyimledigim zaman.
Cok tesekkur ederim
Her iki araç da kendi kulvarında oldukça kaliteli ve tercih edilesi ama bu tamamen senin beklentilerine bağlı. Jetta klas, konfor ve performans açısından daha dikkat çekici olabilir ama yaşı itibarı ile biraz daha eski teknolojiye sahip. Corolla ise daha yeni, çevre dostu ve hibrit sistemi ile yakıt tüketimi açısından çok avantajlı. Eğer yakıt tasarrufu ve daha yeni bir teknoloji istiyorsan Corolla, klasik tarz olsun diyorsan Jetta derim. Ne diyorsun, hangisi ruhuna hitap ediyor? 🚗✨
Cevap
1Cevap
Corolla
corolla çok iyi
Corolla
Neden peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?