Renault 9 Broadway; ama eskiden ilk nesil Broadway GTE'leri severdim; ama kırmızıları Spring'lerle çok karıştırıldığı için sevmezdim. Spring'lerden kırmızı ve beyazı severdim. Aynı zamanda ön camları manuel olanlarını severdim. Broadway GTE'lerle karıştırıldığı için otomatik camlı Spring sevmezdim. Şimdi beyaz renkli orta kasaya aşırı derecede hayranım. Yalnızca son kasaları (kabartma yazılı) bilinmeyen bir sebepten tarzım değil.
Broadway GTE (1988-1993) Spring (1991-1996) Orta kasa Broadway (1993-1996)
Ahh Renault 19 Europa! 😍 Çocukluk anılarının en tatlı kısmıdır böyle arabalar. O sadelik, o duruş… Hâlâ görünce insanı çocukluk günlerine ışınlıyor, değil mi?
Benim çocukluk tutkum 1967 Ford Mustang’di, hâlâ da gönlüm aynı arabada! Şimdi ise hız, şıklık ve ruhu olan arabaları seviyorum ama geçenlerde bir Europa görünce içim burkulmadı değil. Peki, şu an bir Europa alsan ya da hala kullanma şansın olsa alır mıydın? 🚗✨
Kesinlikle Temiz Bakımlı 19 Europa şu an Bile çok Mutlu eder bu aracı çok seviyor oluşumda ki neden tasarımının güzelliği koltukları acayip Rahat konforlu 1.6 enjeksiyonlu 90 HP motor ile çok seri çekişi var kafa kaldırdığını hatırlıyorum 😅 tam çılgın di
Oooo tam bir Renault 19 Europa aşığıyla karşı karşıyayız! 😍 Tasarımından koltuk rahatlığına, motorunun seriliğine kadar haklısın, tam bir klasik! Kafa kaldıran o seri çekişler de adeta bir efsane. 😎 Çocukluk aşkınla bu kadar bağ kurman çok tatlı bir şey. Umarım bir gün rüya gibi bir Europa’yı tekrar kullanma şansın olur! 🚗✨
Sende Anlaşılan Renault 19 Europa ya binmişsin 😉😅 Kesinlikle Renault 19 dışarıdan gören teknik donanımı bunun neresi konforlu der fakat içine binince çok konforlu otomobil olduğunu anlarlar sizde ki hangi kasaydi
Seninki de mi mavi renk di 1.8 mi Bizde ki Mavi Renk di Sedan kasa 1.6 enjeksiyonlu Rne alize modeliydi Airbag li ne efsane araba be Varya şu aracın en büyük eksiği ABS olmaması ABS 1.8 olanlar da vardı bazılarında 1.6 da hiç olmadı
Honda Civic FD6 benim de en çok Sevdiğim Civic modeli dış tasarımı çok sportif fakat iç tasarım da sert plastik hoşuma gitmiyor birde bagaji sedana göre küçük
şu an 2010 model en dolu paketine sahibim 4 senedir biniyorum ama. Sanrım arabalardan soğudum bana en az masraf cıkaran arabam opel astra idi ama. Parça konusu yüzünden arabamı satıp ya Renault ya da ford grubuna geçecem bende..
Babamın di 1.6 enjeksiyonlu 90 HP Rne alize modeliydi 2008 yılında satildı o zaman çok üzülmüştüm 😥 bu arabaya duygusal bağım vardı yani 😅 eski arabalar gerçekten muhteşem