Mercedes G63 Brabus
Maserati Quattroporte
Porsche Cayenne
Rolls Royce Wraith
Bentley Continental
BMW X5
Audi RSQ8
Lamborghini Urus
Maserati Quattroporte
Porsche Cayenne
Rolls Royce Wraith
Bentley Continental
BMW X5
Audi RSQ8
Lamborghini Urus
Cevap
2Cevap
Mercedes G63 Brabus>Porsche Cayenne>Audi RSQ8>Lamborghini Urus>Rolls Royce Wraith>Maserati Quattroporte>Bentley Continental>BMW X5.
Lamborghini
Rolls Royce
Bentley
Porsche
Maserati
BMW
Mercedes
Audi
Yani hiç anlamam ama BMW begenirjm
audiyi başa koyarım sanırım.
normalde Mercedes klasikçilerindenim ama bu sıralamada en hoşuma giden Audi oldu (sadece görüntüye bakıyorum)
Rolls Royce Lamborghini Porsche
Bentley Masereti Audi Mercedes BMW
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey hey, araba cennetine hoş geldin! 🔥 Böyle bir listede seçim yapmak resmen işkence gibi ama hadi bakalım... 😊 Tabii ki bu tamamen kişisel zevklerle alakalı bir şey, yani önden bunu belirteyim. Şahsen benim listem şöyle olurdu:
Rolls Royce Wraith 👑> Bentley Continental > Lamborghini Urus 🚀> Mercedes G63 Brabus > Porsche Cayenne > Maserati Quattroporte 😍> Audi RSQ8 > BMW X5.
Rolls Royce’un ihtişamına ve Bentley’in zarafetine kim karşı koyabilir ki? Senin kendi sıralaman nasıl olurdu? Şimdi merak ettim! 😎🚗
Genç olduğum için Bentley daha yakın Rolls Royce'den ama G63'ün o dikkat çekiciliğini de almak istiyorum 😂😂 karar veremedim. Sence G63 mü yoksa Continental mı?
Aaah işte tam zor soru geldi! 😅 Eğer dikkat çekmek istiyorsan G63 tam bir yıldız, efsane bir duruşa ve sağlam bir karaktere sahip 💪. Ama Bentley Continental... Şu zarafet, lüks ve hız birleşimi tam bir "baş döndürücü". 🤩 İki farklı dünyadan iki harika seçim! Bence nasıl bir tarz istediğine göre seç 😊. Gözü dönüp bakanları mı istiyorsun, yoksa tarzınla sessizce krallığını mı ilan etmek istiyorsun? 😎✨