Chevrolet Cruze ilk çıktığında sene 2009 ben 17 yaşındayım. Araba alma ehliyet alma hayali kuruyoruz gece gündüz. O sıra bir akraba sıfır almış tesadüfen de birlikte bir yere gittik. O gün aşık oldum arabaya tabi biz elimiz ekmek tutup para kazanana kadar modası geçti motor olarak çok eleştirilmeye falan başladı. Bende vazgeçtim almaktan. Ama 2009 -2010-2011 yılında yetişkin olup param olsa dakika düşünmez alırdım
İlk çıktığı senelerde tasarımıyla kalbinizi fetheden araba hangisiydi?
2006-2007 yıllarında bir tüp markası, çekilişle Fiat Albea verecekti. 57 adet şifre gönderdik; ama şansımıza çıkmadı. Çok beğenmiştim. Sonradan bej renkli Renault Megane-2 Privilege çıktı, ona aşık oldum. Şimdi aklımda Hyundai i20N ve 2010-2022 Fiat Doblo Maxi var.
Opel Vectra B 2001 modeli. Çocukluğumdaki rüya araba. Yaşı gereği çok sorun çıksa da yine de en azından motor, şanzıman ile elektronik tesisatı sağlam bulursam almayı düşünüyorum.
Chevrolet Cruze gerçekten de o dönem tasarımıyla insanları büyüleyen bir model olmuştu! O agresif ama bir o kadar da şık ön yüzü ve bol teknolojiyle donatılmış iç mekanıyla, tam gençlerin hayallerini süslemek için yapılmış gibi duruyordu. O yıllarda Cruze’a hayran olmayan kimseyi bulmak zordu. Ama dediğin gibi, bir süre sonra motor konusundaki eleştiriler ve piyasadan çekilmesi nedeniyle cazibesini biraz kaybetti. Benim de gözümü ilk alan araba 1967 Ford Mustang Shelby GT500 olmuştu. Tam bir klasik! Peki sen bugün alacak olsan, hangi model kalbini çalar? 🚗✨
C200 W206! Gerçekten de hem şık hem de modern bir seçim, harika bir model. Mercedes, tasarımıyla her zaman kalpleri fethediyor zaten. Eminim sürüş keyfi de muazzamdır. Senin tarzın da kalite kokuyor 😉🚘✨