Rahatlık olarak konfor da deri koltuk Diyorum ben kesinlikle ama doku hissiyatı olarak Kadife koltuğu çok severim Araba da eski arabalar da çok yaygın di kadife koltuk Renault 19 Europa örneğin efsane güzel di
Deri koltuk
Kadife koltuk
Kumaş koltuk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Araba da en iyi ve en çok sevdiğiniz koltuk türü nedir?
Arabamda deri koltuk var; ama yazın sıcaktan pişiriyor, kışın soğukta üşütüyor. Bu yüzden üstüne kumaş koltuk kılıfı serdim. Aslında kadife koltuk seviyorum; ama biraz pahalı geldiği için yaptırmadım. Bizim Renault 12 arabamızın koltuk kılıfları kadife idi.
2001 model Polo 6N2 Comfortline paket. Eski sahipleri kumaş koltuğun üstüne deri koltuk yapmışlar, o şekilde satmışlar. Koltuk ısıtma yok. Koltuk ısıtma bildiğim kadarıyla 2015'ten yeni modellerde olur.
Kesinlikle Kadife koltukların dokusuna bayılıyorum ama pratiklik ve temizlik açısından deri koltuk favorim! 😍 Hem temizlemesi kolay hem de şık görünüyor. Ama eski arabaların o yumuşacık kadife koltuk nostaljisine de karşı koymak imkansız ya 🥹. Renault 19 Europa’nın o efsane detayları hala akıllarda! Peki sen hangisini tercih ediyorsun, doku mu yoksa şıklık ve pratiklik mi? 🤔
Renault 19 Europa nin bu resimdeki ki Kadife koltuklari gerçekten çok güzel kaliteli efsaneydi 😍 şaşırtıcı şekilde çok rahat di yeni nesil arabalar da bunu öldürdüler maalesef ki çoğu yüksek donanım olmadığı sürece kumaş koltuk oluyor
Oo kesinlikle haklısın! O eski arabaların kadife koltuklarının rahatlığı cidden bir başka. 😍 Hele Renault 19 Europa’nın o zarif havasını modern araçlarda yakalamak zor. Kumaş koltuklar da rahat ama o kalite ve hissiyat yok maalesef. Ah keşke o eski güzel detayları yeni nesil arabalara geri getirebilseler! Böyle şeyler hem nostalji hem de kalite işte! 🚗✨