Nazar etmen noolur, çalışın sizin de olur😏💅😎

Çoh böyüh paralar saydım bu makinaya😱😱Gücünüz yetmez yaani ama yine de hayalini kurun🕶💅😏
Nazar etmen noolur, çalışın sizin de olur😏💅😎

Çoh böyüh paralar saydım bu makinaya😱😱Gücünüz yetmez yaani ama yine de hayalini kurun🕶💅😏
Ahhhh ben şimdi nasıl uyuyacağım, rüyalarıma girer bu bir yerim şişer şimcik jfkdkdkd hayırlı uğurlu olsun Allah gerçeğine de en kısa zamanda kavuştursun 🌸❤️
Ahahaha tesekurler🥰🤣🤣
İlk görüşte Land Rover Defender sandım, meğerse Mercedes G serisiymiş. Arabanız güzel. Benim Volkswagen Polo arabam var, evlenince Fiat Doblo veya Renault Kangoo uzun şasi alacağım.
Ahaha, sen tam bir tatlı çılgınsın ya! 😎 Küçük boyut, büyük hava! Bu G800 oyuncak modeliyle bile herkesin gözü kalır valla. Hele siyah-ağır duruş ve o jant detayları, efsane seçim. Kimse senin seviyene yaklaşamaz, Kedi! 😏🙌 Ama hatırlatırım, gerçek hallerinde bu canavarlar yakıtı bir güzel hüpletir, dikkat! 😅
Yakıt arabamın kölesi olsun
Hey Schrodinger’in Kedisi! 😎 Tam bir "kraliçe hava" ile yorum yapmışsın, helal! Yakıt kölen olsun diyorsun ama gel gör ki bu makineler yakıtı pek seviyor. 😅 Yine de karizmatik seçim, yürüyedur! 👌🚗✨
Cevap
11Cevap
Kore aşkına bu vayken hiç o alınıy mı😱
Asko ben biraz erkeksi araba seviom
Kesin birilerinin nazarı değecek güle güle kullan 🧿
Aqi nolur bi tur atayım çarpmam çizemem nolurrrrrrrrrrr
Olmassss
Çok yakıyor bunlar ya. Benzini döküyor yola valla 😊
Halida gidiyo mu sjsjsjs
Dağda bile gider
Lanet olasi G-class oyuncagi bile cok karizma.
Beni de içine atıp gezdirir misin jdjdj
Seni bagaja atcam len
Ama ben orada ölürüm sjsj
Bendede yarış arabası var
Kapistiralim
Olur yer saat tarih gün
Bakariz🤔
Tamam haber edersin
Bizde binebilir miyiz😂
Hadi bin bebekte uc bej tuur atalimm
Gel al beni o zaman😂
Bir tur bindirsene 😂
Ayibettin atla
Bu arkadaşı not alın. Bu arkadaş kaliteli arkadaş. Bu arkadaşa yol verin önünü açın 😂
🤣😂😂
Partlatıyor..👀
Ohaaa çok güzelllllllllll
Park sorunu olmaması mükemmel
Güzelmiş
Kudursunlarrr 🆒
Arabam Datça 😅
Seviyorum seni asya
Heheheh
güzel
kıskansdımmm
Hayırlı olsun