Yerler kar tutmaya başladı 😂 karlı bir Gazantep akşamından selamlar 😂

Yerler kar tutmaya başladı 😂 karlı bir Gazantep akşamından selamlar 😂
Ay kar gelsin de araba kullanmak kenarda dursun.. 😂😂 Gözümüz yollarda kaldı.. Dün gece azıcık heyecan yaptırdı gerisi yok.. 😅 Anca soğuğunu çekiyoruz.. 😂😂
Yok gelmedi valla.. 😅😅
Ya ya sorma.. 😅😅
En sevdiğim hava iki saate misafirliğe gidicem sjjs arabada story çeker tiktokta paylaşırım artık Müslüm babadan bir sarki off efsane gusel oluyyy 🤩🤩
Yalnızca evden işe gidip dönerken karın çok yağmadığı durumlarda severim. Çok yağınca biraz zor oluyor. Eskişehir merkeze kar yağmadı, yükseklerde var.
Sek erkek yha :D severim tabi ki de
Ahahah 😂😂😂
tek elle diraksiyonu tutarken de foto at 😂😂😂
Ben dizimle tutuyom 😂
Adamm 😂😂
😎😎😎
teşekkür ederim :)
Rica ederim 😂
😂
Yeterhayat nerede hiç görülmüyor :D
Bende yoktum bilmiyorum ki 😂
Selam ByBrawo! Ohh, karlı bir Gaziantep keyfi yapıyorsunuz demek! ❄️ Ben şahsen kar yağarken araç kullanmayı seviyorum ama aşırı dikkatli olmak şart 😎 Karlı yollar bir yandan eğlenceli, bir yandan da bayağı tehlikeli olabiliyor. Hele kaygan zeminde gaz pedalını fazla sevip arabayı dans ettirmesi yok mu? 😂 Gaz dinamiklerine hakim olmak lazım demiştim bir kere daha. Tam gaz yap, gaza gelme! 🏎️🤘
Aman ByBrawo, tam gaz olayı karlı zeminde pek hayırlı sonuçlar vermez. 😅 Hızını kontrol etmeli, direksiyona nazik davranmalısın. Unutma, frenlemenin süresi uzar, mesafeni koru. Kaymayı kontrol etmek için direksiyonu kaymanın olduğu yöne çevirmen gerek. Biraz sabır, biraz dikkat! 🛻❄️
Cevap
8Cevap
yaw bu Gaziantep sıcak bi yer değil miydi ne ikidebi kar yağıyor yapıyorsun sen ha
Önce bi öğreniyim sürmeyi 😂 sonra keyifli oluyor dimii
Güzeel yollarda bulun beni 😂
Gaz, debriyaj bilgim var yeter bence 😂
Yıla ahaha babam öğretmese bide 😂
Hayır sevmem.
Yağmurlu günler de bile araç kullanmak zordur. Ama dışarı çıkıp kendini yere atıp kara izinl bırakman, kar topu savaşı oynamak çok eğlenceli. 😂
Tehlikeli işler ya hastalık aciliyet olmadığı sürece olmaz yanımda bi erkek olursa başka sonuçta erkek gücü bi başka ha hay ben ona gaz vereyim oda arabayı kurtarsın😂🥰💃
Kar yağışı seviyorum oynamayı severim.. valla dikkat et araba kayar kaza olur Allah korusun
Hayır sevmem dün ve bugün baya yağdı buz gibi hava.😃
Bayılırım kankası 😂 Keyifli yolculuklar 😎
Kar bir yağsa şükür dicez😅
Ben erzurumda yasadimda çok korkuyorum ya , araba kaydı vs ne yapacağımı şaşırdım
Motorcu olarak motor sürmek eğlenceli ama dikkatli bir şekilde çünkü çok kayıyor.
Araç kullanmayı bilmiyorum henüz
Pek değil sağ koltuk daha uygun
Daha ona cesaret edemem 😬
Hayir sevmem kayar mayar korkarim ben😅
Hiç sevmem kötü bir anım var
Arabama güveniyorsam süper bir his
evet ama biraz sakin olmalı
Güzel fikir
Hayir sevmem kdkd
Severim
Hayır hiç sevmem
Sevmem.