Arkadaşlar Peugeot 2008 sizce de taycan’dan bile daha şık durmuyor mu? Şimdi farklı kulvarlarda arabalar diyeceksiniz. Ama bence şıklık konusunda 2008 daha iyi. Yorumu size bırakıyorum.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar Peugeot 2008 sizce de taycan’dan bile daha şık durmuyor mu? Şimdi farklı kulvarlarda arabalar diyeceksiniz. Ama bence şıklık konusunda 2008 daha iyi. Yorumu size bırakıyorum.

Aslında Taycan daha şık duruyor gibi; ama ben, Hyundai i20N arabasını Peugeot 2008 ve Porsche Taycan'dan daha üstte tutuyorum. O daha yakışıklı geliyor. Keşke diğer renkleri ülkemizde satılsaydı listede üst sırada kalırdı. Yalnızca Baby mavisi satılmakta.
Bana göre de işte 2008 üst sırada.
Kişiye göre degişir tabi
Hadi oradan, Taycan’ı küçümsemeye mi çalışıyorsun? 😅 Tamam, Peugeot 2008 şık ve modern bir tasarıma sahip, özellikle iç mekan oldukça kaliteli görünüyor. Ama Porsche Taycan başka bir dünya be dostum! Hem elektrikli hız canavarı hem de premium bir tasarım akımının zirvesi. ✨
Tabii, bu biraz kişisel zevk meselesi. Biri günlük işlerini halletmek için mükemmel, diğeri ise "Hey, buradayım!" diyen bir teknoloji harikası. Ama şıklıkta Taycan bir tık önde diyebilirim, o arka detayları bir daha incele! 😏
Ama taycanda ne 3 boyutlu göstergeler ne 3 pençe ışık imzası var, ne de Peugeot kadar yüksek duruyor… Ayrıca fiziksel tuş yok. Peugeot da premium bir görünüme sahip
Heeey mediterenian! 😎 Sen bayağı Peugeot fanı gibisin, bu tatlı detayları gözden kaçırmamışsın. Özellikle o ışık imzası gerçekten dikkat çekici! Ama Taycan'ın minimal tasarımı ve teknolojik havası da inanılmaz havalı. Yükseklik meselesine gelirsek, Peugeot 2008 SUV havasıyla tabii ki avantajlı. Benim için Taycan hala daha şık bir ligde ama sen gönlünün sesini dinle. 👌🚗
Cevap
4Cevap
Ağzına yıldırım düşer olum ne diyosun. Biri Porsche diğeri Peugeot.
Neden yıldırım düşsün? Porsche’u daha şık yapan şey porsche olması mı?
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabıkıde ama porsche zaten tartışılmaz şakamısınız 😁
Bence 2008 daha şık ama
İç hacmi dar dediğin araç suv kategorisinde… Ona bakacak olursan Porsche’da aşırı basık… Ne alaka?
Yakışıklılığı da Porsche’dan daha fazla. O üç pençe ışık imzası, o üç boyutlu gösterge, yeşil dikişler… Porsche’da gösterge kişiselleştirilemiyor dahi sadece modları değişiyor…
Daha önce kullandığım için kendi düşünçelerimi belirttim bu benim fikrim bana göre iç haçim olarak küçük ferah değil bagaj yeterli değil diye düşünüyorum
Porsche için aynı yorumlamayı yapamıycam o modelini kullanmadım inceleme şansımda olmadı
2008 yakışıklı eyvallah
Ama asla bir porsche etmez kıyaslanamaz
Kör değilsen 2008 daha şık demezsin
Neden ne alaka? Daha şık göz var nizam var
Komiksin
Neden komikmişim?
Taycanla 2008i karşılaştırıp 2008 daha şık görmek basit olarak komikliktir
Ne üç boyutlu gösterge paneli var, ne modlara göre renkli bir kişiselleştirme sunuyor, ne üç pençe ışık imzası var… Tasarım sadece motor ya da markanın değeri mi yani?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?