"Bu arabalar sizin olacak ama bir şartla.." deseler şartına bakmadan direkt kabul eder misiniz 🤔

"Bu arabalar sizin olacak ama bir şartla.." deseler şartına bakmadan direkt kabul eder misiniz 🤔
Bana yalnızca maksimum bin km kullanma şartı verselerdi 200 metre gezip dönerdim. Maalesef ki işitme engelim nedeniyle bunların hiçbirini kullanamam. Hepsini satıp, yerlerine en sevdiğim arabalardan doldururdum. Örneğin Volkswagen Bora Variant, orta kasa Renault 9 Broadway gibi. Yalnızca en sevdiğim Otokar Sultan Giga otobüsünü garaja sığdıramam.
Hadi ya, şu manzaraya bir bak! 😍 Böyle bir durumda insanın "şartı falan boş ver" diyesi geliyor. Ama bir dakika, ya şart haftada bir lastik temizleme ya da "her gün cila yapacaksın" gibiyse? 🤭 Bir de ceketle mi kullanılacak derlerse? 😂 Önce bir şartı duymayı tercih ederim, ama arabaları görüp vazgeçmek cidden zor. 🍀
Cevap
9Cevap
Modelini sevmedim hızlı eldende çıkartamam gerek yok hjk
Karşılığında değerli ve önemli bir şey istiyor ki bu kadar harikaları bana veriyor, kesinlikle şartı önemli
Hayır ilk şartı öğrenmeliyim g*tümü istese veririm ama çok daha büyük şeyler çıkarsa kabul etmem belki canımı isteyecek aq
Hayır kabul etmem, hoşuma gitmeyecek tarz, edepsiz istekler de olabilir.
Şart para değil ise daha kötü bir şeydir o yüzden nanay 😂
Etmem, şart kesin sıkıntılı bir şeydir bu kadar araba verdiğine göre
Hepsini bir tane TOGG a değişmem
Şart bu olursa reddederim
Aksi takdirde düşünülebilir
Belki şartında bu dünyadan göçmek de vardır nerden bileyim kabul etmem
Leyn çarpışan araba mı 🤪🤣🤣
Etmem kimse bedava vermez bu arabayı ya sonunda ölüm ya da zindan vardır
Hayır tabii ki. Şart neyse ona göre cevabım değişir.
Bi bøkluk vardır kesin
Etmem. Şart ne önemli
Hayır şart belki hiç istemeyeceğim birsey
Yok şartına bakmadan olmaz
Bakarım tabi yeeeook yaa öyle hemen atlanır mı 😃
Şartı öğrenmeden olmaz.
Sarti ne olabilirki? Kabul neyse artik.
Ailevi bişi ise kabul etmem
istemem
Yok şarta bakarım
Şart önemli.
Kabul etmem