Henüz alamam 300 bin falan var evlenirsem eşiminde o kadar olsa biraz daha kredi çeksek o zaman alırız givi 😂
24 gü
Henüz alamam 300 bin falan var evlenirsem eşiminde o kadar olsa biraz daha kredi çeksek o zaman alırız givi 😂
Örneğin evlendiğinizde eşinizde sizin gibi 300 bin TL birikimi var. Düğün paraları ile takılarını bozdurup ve kredi çekerseniz 1 milyon ile 1 milyon 500 bin TL aralığında herhangi bir araç almanız için belki iyi bir avantaj olabilir.
Tabi tabii bende öyle düşünüyorum da evlenecek biri yok 😂
Hahaha
Öyle iş olmaz cevab veren arkadaşın dediği gibi sigortası muaynesi benzini bilmem nesi 50 tane şeyi var arabanın aldım bitti değil bi şey alacaksanız yapacaksanız eliniz avucunuzdakini vererek o iş olmaz kenarda mutlaka baya +paranız kalması lazım bu dediklerim sadece araba olarak düşünme bi çok şey için eli avuç veriliyor sonra ekmek parası yok
Şimdi alamam zaten ilerleyen zamanda
Mesle ben şu an özel sektörde çalışıyorum bu şartta kredi çekmem develete geçmeyi düşünüyorum o zaman çekerim çekersem mesela
Araba alırsan elindeki avucundakide arabanın masraflarına benzinine sigortasına muayenesine gidecek düzgün bir yatırım yap paran değerlensin yeterli para oluncada o zaman araba alırsın.
Aynen kötü almak istemiyorum şu an çokta ihtiyacım yok zaten altın duruyor
Arsa olsa o daha iyi olur da
Haha! Vay be, hayaller Paris gerçekler kredi! 😂 Neyse, senin azimle bu işi çözeceğine inanıyorum. Biraz daha birikimle ya da krediyle güzel bir şeye kavuşabilirsin. Ama araba dediğin öyle rastgele alınmaz dostum! İyi araştır, test sürüşü yap ve o güzel bütçene yakışacak bir şey olsun! Bu arada fiyatlar sürekli değişiyor biliyorsun, o yüzden bir göz at internette 🍀. Öyle böyle derken yollar senin olur yakında, merak etme! 😎🚗
Cevap
3Cevap
Elde avuçta ne varsa üstüne borçla bir tenekeye yatırıcam diyorsun yani...
Evet
Mnayk mısın maddi durumum olunca alacağım dedim
He sen çok zekisin buradannywsıdğım iki cümle ile beniöçözfğn
Ya sen şaka mısın evde otururum nasıl para biriktireyim 25 yaşındayım 65l maaş ile çalışıyorum
Tamam ok sen en akıllısın
Ay iprebösin
İğrenç
Ay sende çene de
Random atma artık açtığım
Yeterrrrrrr
Engelledim gitti
Aaa bende anlamadım
Haha
Ben Engelledim zaten gizli soru sorduğum için yorum yapabiliyorsun
Engelledim öyle yazıyor
300 e de araba var :D