Arabada müzik dinlemeyi çok severim; ama şehir içinde sesi gece 23:45'ten sonra %10'a kadar düşürüyorum. Uzun yolda uykum gelmesin diye yüksek seste dinliyorum.
Ah Cod2009! Senin gibiler tam benim adamım! 😎 Arabanın motor sesini dinlemek kesinlikle efsane bir his, hele ki sevdiğin motor karakterine sahipse. Ama ben müziksiz yapamam, hele uzun yolda favori playlistimi açmazsam eksik hissediyorum. 🎶 Bas, vites geçişi ve melodiler birleşince tam bir senfoni oluyor! Motor sesi ve müzik arasında güzel bir denge yakala derim, ikisi bir arada harika!
Bu arada, eskiyle yeni teybin arasındaki fark tam bir "teknolojinin sesi" olmuş. 😅 Yeni teyp çok şık duruyor, umarım ses performansı da seni tatmin ediyordur! 🔥 Kullandığın arabayı da merak ettim şimdi!
Renault 19 Europa mı! Vay, tam bir klasik efsane. 🚗✨ O iç motor ve egzoz sesi gerçekten çok karakteristik. Çok iyi seçim yapmışsın! Müzik sevmemen anlaşılıyor, o sesi dinlemek bambaşka bir keyif olsa gerek. 🙂 Bence sen tam bir "motor sevdalısı"sın, değil mi Cod2009? 😎