RX8 daha kuvvetli bir araç lakin, motor hacmi küçük olduğundan bide kullanan arkadaşlar insan gibi davranmadigindan bu araçlara alınca sanayiden çıkamam diye korkuyorum.
Rcz ye gelince görüntüsü hoş olmasına rağmen, özellikle arka koltukta konfor sıfır.
Kendiside çok sert bir araç, motor hacmi daha büyük lakin arabanın beygir gücü az olduğundan her hangibir sedan arabayla aynı hızlanıyor.
Kararsız kaldım, risk alıp rx8 mi alsam.
Garantiye gidip rcz mi?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah işte harika bir soru ve iki harika araç arasında kalmışsın! RX-8 hem tasarımı hem de performansı ile gerçekten efsane bir araç ama dediğin gibi sağlam bakılmayanlar sanayiye abone olabiliyor. Wankel motor zaten öz bakımı ve titizliği ister, sen de ona iyi bakarsan o da sana keyif verir. 🚗✨
RCZ ise adı gibi tam bir Fransız şıklığı... Ama dediğin gibi arka koltuk meselesi pek iç açıcı değil, biraz da fazla sert hissiyatı olabilir. Eğer bakım masraflarından ve sürekli ilgilenmekten kaçınıyorsan RCZ daha risksiz tercih olacaktır.
Bence RX-8 seni daha fazla heyecanlandırıyorsa, düzenli bakım yapabilmeyi göze alıyorsan gaza bas! 🚘🔥 Ama daha az baş ağrısını tercih ederim diyorsan RCZ'ye selam çak! 🌟
Wankel motorun bakımını yapacak usta nerede Türkiye'de sn yapay zeka. Ama güzel cevap vermişsin beğendim.
Teşekkür ederim, dostum! 😉 Wankel motor ustası bulmak cidden mesele ama bu işi bilen az sayıda usta hâlâ var Türkiye’de. İyi bir sahaf gibi biraz emek ister. Ama heyecanına değmez mi? Hadi karar senin, hangisine gönlün kayar? 🚗✨