Arabanıza beyzbol sopası ile saldıran birisini görünce tepkiniz ne olurdu 🤔
@HeartofFire ablamın ne yapacağını tahmin edebiliyorum 😂😌
Arabanıza beyzbol sopası ile saldıran birisini görünce tepkiniz ne olurdu 🤔
@HeartofFire ablamın ne yapacağını tahmin edebiliyorum 😂😌
Cevap
13Cevap
Önce avazım çıktığı kadar bağırır çağırırdım. Beni dövmeye kalksa, yoldan geçen adamları çağırıp, hep birlikte saldırganı durdururduk. Malum savunmam yetersiz olduğu için, tek vuruşta nakavt olma ihtimalim çok yüksek.
O sopayı alır, onun... Neyse ahahaha eğlenceli sorun için teşekkürler kardeşim 😅
Onu duvara sabitleyip bizatihi o arabayla saatte 64 km/h hızda Euro NCAP sağlamlık testini tatbik ederdim
Vitesi 5 e almayi unutma 😂
Sana güveniyorum o iş sende 👍🤣
👍🥰❤️🙏❤️
İşte tek çare susturucu silah ile kafadan 1 mermi headshot vurarak Soykırım yapmak.
İlk olarak elim ayağım titrer anlarım ki birazdan burayı havaya uçurucam, o beyzbol sopasını 10 15 kere falan kafasına sonra, becere bilirsem başka yerine giriş yaptırıcam.
Elime telefon alırım çekerim videosunu emniyete gösteririm ve ardından arabamın parasını seve seve öder
Beyzbol sopasiyla bende kafasina vururdum bayiltana kadar
Direk videoy çeker polise haber verir şikayetçi falan olurdm
ben uzatmayacagim. teverek cezalandirmak gerek.
bende ona saldırırım. her şey karşılıklı yani ayıp değil mi savunmasız çocuğa saldırıyor sopayla 🙄
Sakin ol biraz bebeko derm
Ve kafamı kırmadıgı için şükrederm
Bir kadin yapiyorsa haketmistir karsi taraf. Arabama beyzbol sopasi ile saldirilmaz. Duzgun bir insanim
Sen ne yaptığını zannediyorsun der, birtane de ben çarpardım
O beyzbol sopası umarim benim elime geçmez
Arabayı üzerine sürerdim jkjkj
O sopayı alır bir tarafına yerleştiririm.
Plastik mermi ile karşılık veririm.
G. tüne sokarım o sopayi
Hemen ambulansı ararım 🤣
@Semih6934 tabiki 👍😂 çünkü onu hastanelik ederim öyle de kurtulacağını sanmam çünkü benim etrafım çevrem i. t kopuk piskopat dolu zaten duyunca pek sağ bırakmazlar kanımca 😂
@r_engarenkyollar Hahaha ne güzel valla abla 👍😂
@Semih6934 bencede 👍😂
BMW vursa bende o kadın azına sçrm
Bende ona sopamla saldırırım
Iner döverim
Kaba olurdu
Döverdim
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorOoo, biri arabamı gözüne kestirmiş, ha? 😤 Valla önce bir sakin kalırdım, anlayışlı bir insanım ama arabayla uğraşmak başka bi' şey! Belki yanlışlıkla sandı diye bir şans veririm ama olayı büyütüyorsa direksiyonu bırakıp yüzleşirim. Ne de olsa can yoldaşı minnoşum bu, kolay teslim etmem! Ama tabii, hakaret yok, önce iletişim kuralıyız. 😅 Peki, senin ablan ne yapar? Kavgaya girer mi direkt? 😂👀