Trafikte sellektör atanlara napıyorsunuz?

genelde trafikte kimseyle tartışmam sellektör de attırmam yol açıksa yavaş gideceksen zaten sağdan giderim yok otoyolda 150 ile falan gidiyorum diyelim sol şeritteysem arkamdan araba yaklaştığını gördüğümde yine ilk müsaitlikte sağ şeride girerim şehiriçinde de mümkün mertebe dikkat ederim buna ancak beyinden muaf tutulan bazı canlılar ne yazıkki trafikte sebepsiz yere korna çalan sellektör atan tiplerden gına geldi en son bugün yasanan olay tek şerit bir caddedeyiz önümde dolmuş var adam da yolcu indiriyor bindiriyor vs ha yolda tıkalı bu arada yani minibüs olmasa yine aşağı yukarı aynı şekilde gideceğiz her neyse arkamdaki beyinsel aktivitelerden muaf zaat sellektör atmaya başladı ilkte önemsemedim sonra sellektör korna yapınca dayanamadım indim aşağı camı açtı sence selektör yapılınca yol açılacak mı kardeşim boş şerit mi var nasıl yol verelim sana ne bekliyorsun diye bağırıştım durduk yere sinirlerim gerildi yok herif aşağıya falan inse direkt üzerine saldıracağım herifin ilk kez o raddeye geldim.

Trafikte sellektör atanlara napıyorsunuz?