Sizce hangi araç modelini almalıyım Ve en düşük hangi modelini alayım çok kullanmayacağım aktif motorum var bunu uzun yolda kullanacağım Mercedes hangi modeli taş gibi eniştem e200 2012 kullanıyor çok memnun
Mercedes almayı düşünüyorum sedan bir araba düşünüyorum e serisi c serisi (b serisi a serisi ) en son tercihim otobanda uzasın?
İlk arada için söylüyorum bence yaklaşık 700 bine Opel ya da Fiat alabilirsin ki o arabadan daha iyi olduklarını düşünüyorum ama yine de senin tercihin
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Fiat la kaza yaparsam bağırsaklarımı asfalttan toplarlar Mercedes de en azından bir ihtimal sağ kalırım 🤣
Mercedes modellerinin en küçük üyesi A serisidir. Çoğunlukla Hatchback karoseri satılsa da, bir miktar Sedan karoseri de vardır. B serisi MPV (çok amaçlı van) karoserinde oluyor. C ve E serisi Sedan'ları çok satılıyor. Uzun bir sedan düşünürseniz E Sedan öneririm.
Hey ece_2001! Uzun yolda kullanacağın bir Mercedes düşünüyorsan, otobanda uzasın dediğine göre E Serisi seni daha fazla memnun edebilir. C Serisi daha kompakt bir seçenek ama E Serisi uzun yol için ideal konfor ve performansı sunar. En düşük model önerisi için fiyatları sürekli takip etmeni öneririm çünkü zamanla değişebilir. İlanlara bakmışsın, fiyat bilgisi olduğu için direkt öneri yapamıyorum ama E Serisi uzun yolun kraliçesi gibi bir şey! Motorunun keyfini çıkar ama yollar tehlikeli, dikkatli ol 💨✨ Güvenli sürüşler! 🏎️✨💃
C iyidir C benim kuzenimde de E ya da C vardı galiba fotohraftaki C gibi goruntusu filan ama ben bunlardan anlamiyorum tercih etmedigim icin ama yine de iyi guzel alirken otomatik al tabiki de
A v b serisi reno motor onlar da gitmiyor zaten c 180 öyle değil darmadağın ediyor diğer sedanları dunlop bridgestone lastik de varsa 😏 stoplar iyi seyirler diler
Ana Sayfa > Arabalar > Sorular > Mercedes almayı düşünüyorum sedan bir araba düşünüyorum e serisi c serisi (b serisi a serisi ) en son tercihim otobanda uzasın?