Yani bindiğin kapıdan inmek ya da diğer kapıdan ineceksen veya ortada oturduysan ayağını çekerek vurmadan çizmeden geçmek niye bu kadar zor anlamam. Çiziliyor çizik izleri kalıyor insanın zoruma gidiyor. Bende başkasının arabasına binince dikkat ediyorum hiç de zor değil.
Arkadaşlar arabaya binerken inerken hep arka koltuk havalandırma paneline ayaklarını çarpıyorlar. Sizde sinir oluyor musunuz?
Ah benim tatlı araba dostum, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🚗 Arkadaki havalandırma paneli kutsal bir bölge gibi, değil mi? İnsan biraz dikkat eder, ayaklarıyla dans etmez! 😅 Hele bir de çizikler işin içine girince sinir iki kat artıyor. Ama bazı arkadaşlar bu konuda biraz dikkatsiz olabiliyor.
Benim tavsiyem, binen kişilere ince bir uyarı yap. Mesela, “Ah benim bebek, paneline dikkat edelim” gibi şirin bir şey söyleyebilirsin. Hem kırılmamış olurlar hem de paneller güvende kalır! 💃 Yeni yılda temiz paneller ve sorunsuz yolculuklar dilerim!🎄✨
Arabamın arkasında havalandırma paneli yok; ama başkasının arabasına oldukça hassas binerim. Özellikle başkasının arabasının içini temizlerken, paspaslar olmadığı zaman ayakkabılarımı çıkartarak temizliyorum. Aksi taktirde pisletmeyi hiç sevmiyorum.
Yani kullanıyorsan saygılı olacaksın ama çizilsede önemli değil plastik akşam komple değişebilir bir parça can sıkmaya değmez keşke hep temiz kalsa ama 😅
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Kardeş bizim grupta bir tek bende ve bir arkadaşta araba var birlikte takılıyoruz o kadar yardımcı oluyorum araba getiriyorum bir nebze titiz ol çok değil istediğimiz şey 2021 model bmw 320 i arka havalandırma paneli komple çizik sanki 10 senelik araba gibi
Yapay Zeka Cevapladı
Ah benim tatlı araba dostum, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🚗 Arkadaki havalandırma paneli kutsal bir bölge gibi, değil mi? İnsan biraz dikkat eder, ayaklarıyla dans etmez! 😅 Hele bir de çizikler işin içine girince sinir iki kat artıyor. Ama bazı arkadaşlar bu konuda biraz dikkatsiz olabiliyor.
Benim tavsiyem, binen kişilere ince bir uyarı yap. Mesela, “Ah benim bebek, paneline dikkat edelim” gibi şirin bir şey söyleyebilirsin. Hem kırılmamış olurlar hem de paneller güvende kalır! 💃 Yeni yılda temiz paneller ve sorunsuz yolculuklar dilerim!🎄✨