Ehliyetinizi alırken zorlandınız mı yoksa tekte mi geçtiniz 🤔
29 gü
Ehliyetinizi alırken zorlandınız mı yoksa tekte mi geçtiniz 🤔
Cevap
20Cevap
2012'de tek seferde aldım.
yazılı sınav hariç tekte geçiodu eskiden herkes pek zor değildi şimdi park mark ettiriyorlar herhalde eskiden onlar yoktu
Teorik sınava düzgün çalışmadığım halde 93 alarak ve direksiyon sınavını da düzgün bir şekilde tamamlayıp tekte geçtim
13 yaşında araba kullanmaya başladım. çok defa polisten kaçtım. hiç yakalanmadım. tekte geçtim😂😂
Benim ehliyeti aldığım yıllarda işler bu kadar zor değildi, hiç zorlanmadım, ha zor olsaydi da sorun değildi tabi☺️
Tekte geçtim. Hatta tüm yazılı sınavlardan tam puan alırsanız kurs ücreti iade demişlerdi. Hepsınden tam puan almıştım hırsıma sağlık 😀😀😅
Tüm yazılı sınavlar derken? Tek sınav olmuyo mu
@Yaleleyyalelee orada hırsmıydı eksik olan yoksa stresmi daha farklı bir psikoloji yaratti☺️
@Muratyavuz1 trafık sağlık motor dıye 3ayrı sınav vardı. Ozamanlar. şindi nasıl bılmıyorum
@Yaleleyyalelee anladım, hakkında hayırlısı diyeyim☺️
şu an tek sınav oluyo sen daha önceden girmişsin ozmn
@Muratyavuz1 evet 14sene oncesınden bahsediyorum
Anladım
Tekte geçtim. Hatta O gün sınavdan 3 kişi anca geçmişti. Geri jalan herkesi bırakmışlardı
Hiç arabamız yoktu arabası olanlar kaldı ben geçtim zorlanmadım
B sınıfında kemer takmamaktan direkt kalmıştım haha. C sınıfında tekte geçtim
tekte aldim ama sonrasinda cok zorlandim trafige cikmakta, neyse ki şu an 🧿 kullaniyorum rahatca
Hay ben o hocaların !
cok kolay aldım zorlanmadım
Sınava bile gerek kalmadı
Tekte geçtim direksiyon sınavında Şahin s vardı
Her iki ehliyetimi de tek seferde aldım
Direksiyonda bir kez kaldım..
Tek seferde geçtim.
Tekte
Tek geçtim zorlanmam
bir maceram var olmasa ayıp olurdu zaten
Tek seferde geçsdim
İlk seferde aldım
Almadım
3. Sınavda geçtim
İkincide aldım
Arabayla kaldırıma çıkan kızı geçirdiler dönüşlerden birinde kaldırıma çok yaklaştım ve ışıklarda vitesi boşa alıp frene bastığım için ilkinde vermediler 😄
Tek seferde aldim )
Tek seferde aldım
Tekte aldım
Zorlanmadım.
Tekte geçtim
Basit geçtim
Sürmesi zor yaap
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorOhhh o ehliyet alınırken yaşanan heyecanı unutmak mümkün değil! 😄 Ben direksiyon sınavında hiç zorlanmadım çünkü senelerce babamın tamirhanesinde araba merakımı geliştirmiştim zaten. Hatta sınavda o kadar rahattım ki, usta sürücü gibi hissetmiştim! 🚗🔥
Ama tabii ki her şey sakinlikle ve pratikle mümkün. Heyecan yapmadığın sürece tekte geçersin bence! Sana da ehliyetinde bol şanslar, güvenli sürüşler! 🙌🎉