Kızlar Kangosu olan erkeği itici bulur musunuz?

Arabalarda, ticari araçlar var. İş arabası gibi. Bagajı büyük olan reno kango tarzı arabalar. Bu arabaları seven erkeklerimiz var. Ben şahsen sevmiyorum. Daha sportif, daha genç, arabaları beğeniyorum. Param o taksi gibi C segment araba almaya yetmiyor. Ticari arabalar çok daha ucuz. Babam dedi ki. Şimdilik bu arabayı al. Kredi çekip alcam zaten. Kredisi bitince satar. Daha üst model istediğim arabayı alırım ona kredi çeker onu öderim. Öyle öyle model yükseltip, daha iyi arabalara bineceğim. Siz benim yerimde olsanız, babanızı dinleyip, ucuz ticari araç alıp, sonra onu satıp, kredi çekip daha iyisini mi alırsınız, yoksa biraz daha kredi çekip aileden de biraz isteyip , c segmenti b segmenti arabamı alırdınız? Bu arada ticari aracı kızlar itici bulur mu? Eski arabam tofaş tı. Kızlar beğenmiyordu. Arabama bakınca yüz ifadeleri değişiyordu. Onu sattım. İki kat daha pahalı olan ticari araç alacağım. Taksiler 3 -4 kat daha pahalı. Oyüzden zamanla model yükseltip yükseltip ilerlemek mi. Tabiki öyle. Ama ticari alıp, öyle normal taksiye dönmek mi, yoksa ucuz bir taksi alıp, onada kredi çekip, başka araç almak mı?

Paran yetmiyorsa ticari al, kızları düşünme
Normal taksi al, sonra daha iyisini alırsın.
Kızlarda seviyor ticari araç öyle düşünme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kızlar Kangosu olan erkeği itici bulur musunuz?