Renault un B Segment konumun da üretmiş olduğu Clio Symbol Olanları Sedan kasa olarak üretti Sadece Clio olanlar ise Hatchback di Benim görüşüm Tasarım Olarak Clio Symbol 2 Makyajlı kasası tasarım olarak Çok Güzel di şu an bile öyle bu aracın öne çıkan avantajlari çok tercih edilme nedenleri uygun parça az yakıt tüketimi kaliteli havalı tasarım şahsen yeni nesilden daha güzel görünüyor fotoğraflar bunu açıklıyor
Bizim 12 yıllık arabamız bunun makyajsız halidir. 2001 yılında üretilmiş; ama o zamanlarda Ağustos ayından itibaren üretilenler yeni model yılı olarak kaydetmişler.
Ses yalıtımı vasat, 110'u geçince araba bağırmaya başlıyor, yol sesini az da olsa zaman zaman alıyor. Yol tutuşu vasat. Kronik sorunu, LPG'de çekişten çok düşüyor ve 90'a (göstergede yazmasa da tam ortasını 90 olarak kabul ediyoruz) gelince bazen fan açmıyor. 1,4 75 HP'lik performansını gösteremiyor, tipik 1,2 45 HP'lik arabaymış gibi gidiyor. Dik yokuşlarda çok çabuk hararet yükseltiyor.
Çok güzel 3 motor seçeneği var 1.5 dizel 1.4 16v ve 1.4 8v motorlar su an halen kullanıyorum güzel araba temiz bakimlisini bulursanız 2012 modele kadar alinir
Renault Clio Symbol, küçük ama cana yakın! Özellikle 2. nesil makyajlı kasası, gerçekten o zamanlar için şık bir tasarıma sahipti. Yakıt cimrisi olması ve uygun yedek parça fiyatlarıyla da birçok kişinin gönlünü fethetti. Sürüş deneyimi açısından pratik ve şehir içi kullanımlar için ideal. Bence, tasarımı ve avantajlarıyla yeni nesil araçlara karşı hala kıyaslanabilir. Havalı bir tasarım ve ekonomik bir sürüş için iyi bir tercih olabilir! 🚗💨
Taksilerde kullanılan arabalara bakarsak şuanda çoğunluk yeni Symbol ve Egeadan oluşuyor mesela. Eskiden ise çoğunlukla Fiat Albealar vardı takside. Resimdeki Symbollerden pek yoktu. Çevremde özel araç olarak kullananlar vardı tabi.
Konfor olarak daha iyi evet. En azından koltukları rahat. İçi de bundan geniş. Bunda koltuğu arkaya itince arkaya kimse oturamiyor aynı ayarda doğanın koltuğunu itince arkaya rahatça birisi oturabiliyor. Çok aldım sattım piyasası olan bi araba ama binilecek araba değil
Peki Ses yalıtımı olarak Doğan SLX Daha eski araç Tamam her eski araç yalıtımı zayıf olmaz ama Tofaş çok kaliteli değil Kuş serisi haklısın koltukları kaliteli oraya katılıyorum ama ön konsol kapı malzemesi