Stop ettirmekten kaldım normalde kolay kolay ettirmezdim?

Herşeyi her gün doğru düzgün yapmama rağmen sınavda yapamadım.. benden önce bir kadın almıştı ona o kadar çok sinir olmuş ki komisyon benden çıkardı resmen sinirini, kaputu aç çabuk geç kaldık diyip durdu resmen o dakikada gerildim tekerlekleri kontrol etmeye bile zman yoktu. paralel parka geldik adam hâlâ o kadına kızdigini anlatıyor benimde sol bacağım nasıl titriyor anlatamam istemsizce stop ettim orada kızım sakin ol dedi benim kurs hocası sonra indiler aşağıya park etmeye çalışırken hadi çabuk diyor bende park ettim olmuş mu diye sordum komisyona o da ben bilmicem sen bileceksin dedi neryse 25 m geriye girerken hâlâ bacağım titriyordu ve orada tekrar stop ettim tamam kaldın dedi ve arabadan indim.. inanır mısınız fazla bir heyecanim yoktu arabaya bindigim an yanıma oturan komisyonun aceleci davranmasindan dolayı gerildim keske beni acele ettirmek yerine rahatlatmaya calissaydi.. anlayamıyorum benim heyecanlı olduğumu hiç mi farketmedi insan biraz rahatlamaya çalışıcı olur maalesef ki tekrardan giricem bir dahaki ay mi olur acaba yoksa 15 gün sonra falan mı?

Stop ettirmekten kaldım normalde kolay kolay ettirmezdim?