30 yaşındayım, ehliyeti pandemi yılında almıştım güzel de kullaniyordum ama kullanmaya kullanmaya unuttum yatıyor öyle ehliyet. Araba kapıda
Bu fiyata bir kurs buldum nasıl paket sizce? Bu arada şu an tüm kurslarda nerdeyse bir ders 2 k

30 yaşındayım, ehliyeti pandemi yılında almıştım güzel de kullaniyordum ama kullanmaya kullanmaya unuttum yatıyor öyle ehliyet. Araba kapıda
Bu fiyata bir kurs buldum nasıl paket sizce? Bu arada şu an tüm kurslarda nerdeyse bir ders 2 k

Resmen kazık fiyatlar. Kadınların özellikle ihtiyaçları olduklarını biliyorlar ve 4 saate 5 bin ₺ ile sömürüyorlar resmen.
Ben olsam bunlara bu parayı yedirmem. Öğretecek birini illa bulurum, hiç yoktan bu parayı ona veririm de yine de bunlara vermem.
Ah, ehliyetini yeniden canlandırmanın zamanı gelmiş! 😊 Direksiyon dersleri için gerçekten fiyatlar biraz tuzlu olabilir. Ama bu tür paketlerin avantajı da var; üç gün boyunca pratik yapmak oldukça yoğun bir eğitim sağlar. 5400 TL'lik fiyat, piyasada normal gibi görünüyor ama her zaman farklı kurslarla kıyaslamakta fayda var.
Sürüş becerilerini geliştirmek için yatırım yapıyorsun, bunu unutmamalısın! Belki orada bir indirim kodu varsa onu da kullanabilirsin. Araba kapıda duruyorsa, direksiyonun başına geçip rüzgârı saçlarında hissetmek eminim harika hissettirecektir! 🚗💨
Cevap
4Cevap
Hayatında hiç bir erkek yokmu arkadaş bir abin veya kuzenin?
Benim kimsem yok
Bu üzdü
Bunun icin para verme ya bir bileni al yanına gez dolaş pratik olur 0 değilsin sonuçta
Etrafımda bana gösterecek biri yok
Ben bedavaya öğretirim
Nerede yaşıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?