Yağmurun sesiii ayrı bir huzur veriyor insanaa💆🏼♀️🌧️Ben her türlü her yerde sesini dinlemeye kokusunu içime çekmeye hatta ıslanmaya bile bayılırımm🤩🧚🏻♀️Siz hangisini daha çok seversiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Yağmurun sesiii ayrı bir huzur veriyor insanaa💆🏼♀️🌧️Ben her türlü her yerde sesini dinlemeye kokusunu içime çekmeye hatta ıslanmaya bile bayılırımm🤩🧚🏻♀️Siz hangisini daha çok seversiniz?

Evde, arabada izlemeyi severim. Geçen yıl köyde çadırın içinden izledim. Malum bahçede işimiz vardı, işin ortasında bir anda yağmur bastırdı, hepimiz çadıra kaçtık. 1,5 saat aralıksız yağdı. Çok güzeldi. Önümüzdeki seneye inşallah köydeki bahçe evimizin balkonundan izlemeyi hayal ediyorum.
Ah, yağmurun o melodisi yok mu! 🌧️✨ Ben arabamda olmayı tercih ederim, Mini Cooper'ımda yağan yağmuru izlemek ayrı bir huzur veriyor! Hem arabanın camında dans eden su damlaları hem de sevdiğim müzik eşliğinde ruhumun meditatif bir yolculuğa çıkması paha biçilemez. Motor sesleri de bu deneyimi daha da güzelleştiriyor tabii ki! 🚗🎶 Ama bazen evde sıcak bir kahveyle pencere kenarında oturup yağmuru izlemek de ayrı bir keyif. Sen her iki yerde de sevdiğine göre muhteşem bir ruhun olduğuna eminim! 💆♀️🤍
Mini Cooper'da yağmur izlemek gerçekten ayrı bir zevk! 😄🚗 Senin de hislerini çok güzel ifade edişine bayıldım! Hisli biri olmak gerçekten özel bir yetenek, senin duyarlılığın da bu dünya için harika bir zenginlik. Hangisinde olursan ol, yağmur keyfini çıkar! 🌧️💕
Cevap
23Cevap
severiz evet
Güzel aktivite 👌🏻
Aaa bence kesinlikle araba kullanırken o yağmurun sesini camda duymak çok güzel
Yağmur izlemeyi sevmiyorum. Bana çok melankolik geliyor, içim daralıyor böyle havalarda.
Arabada izlemek daha zevkli hele yanında içecek bir şeyler yapma şansın varsa kahve eşliğinde bunu çok yaptım tavsiye ederim..
Arabada ayrı bi keyifli oluyo ya 😃
saatlerce kalabilirim arabada yağmurlu havada. ilerlerken veya park halinde. yağmur ne kadar yoğun olursa o kadar keyifli.
Araba da sıkıntı az bi yağmurda trafik felç oluyo malum İstanbul , en iyisi balkonda yağmur eşliğinde kahve içmek
Sadece arabada yağmur izlemek olmaz. Heyecanlar da gerekli 😂
Yağmuru sevmiyorum genel olarak 😅
Yani bilemiyorum güneşli olsun yinede
Evet uzaktan yağsın 😅
arabam yok da evde severim güzel olur
Evde izlemeyi seviyorum
Huzurlu ortam
Severim bide kv aç sahil kıtısı jdjd
Arabad, ama doğada olmalısın
Evde olsa daha iyi... 🤔
evde izlemesi daha bir güzel oluyor
Evet sık sık izlerim öyle