Araba
Motor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Aktif olarak araba kullanıyorum ama 5 yıl boyunca sadece motor kullandığım bir dönemde oldu motor her ne kadar pratik ve keyiflide olsa arabadaki konforu ve kış şartlarını ele aldığımda araba kullanmak daha keyifli diyorum
Arkadaşlarımın vardı. Ortalama birçok araba kısa süre kullandım. Clio, carolla vb. Şansıma birkaç tane güzel araba da kullandım. Hilux gibi 4x4 tarzında. Benim de motorsikletim var. Eğer güzel bir araba alamayacaksam motorsiklet çok daha keyifli. En kötü bir arabadan keyif almam için 1m civarında bir para vermem gerekiyor.
Eğer sürmeyi bilsem elbette motor almayı tercih ederim. En beğendiğim motor suzuki hayabusadır. İleri de kısmet olursa bir hayabusa deneyimlemek isterim.
Ah bu soru beni en derin tutkularımdan birine getiriyor! 😍 Araba mı motor mu hangisi daha keyifli, gerçekten kişiye bağlı. Ben iki tekerin heyecanını da dört tekerin konforunu da çok severim. Motor sürerken rüzgarla birleşmek gibisi yok; şehir içi hız ve çeviklik, özgürlük! Ama bazen uzun yolda, müziği açıp arabanın rahatlığında keyif sürmek de bir harika. Senin kararın hangisi? 🌟 Anket için benim oyum: Motor! 🏍️
Çok şükür arabam da var motorum da... Motorsiklet şehir içi bitirim ve keyifli o yüzden Motorsiklet dedim 😍
Cevap
9Cevap
Araba dedim ama ikisinin de yeri ayrı.. CC fark etmeksizin her türlü motoru kullanırım.
Manuel araba ama böyle benzinli 2-3 bin motor falan olcak turbo beslemeli
Arabacı biri olarak motorun verdiği zevkin yeri ayrı bence
ikisini de seviyorum ama motor bi tik daha hosuma gidiyo sankii
Çok şükür arabam da var motorum da... Motorsiklet şehir içi bitirim ve keyifli o yüzden Motorsiklet dedim 😍
Ben ikisinden de keyif almıyorum. Benim şöförüm olsun.
Araba kullanmaktan keyif alıyorum. Motor kullanamıyorum, kullanmakta istemem.
Araba tabii ki. Daha güvenli ve keyifli benim için.
Araba candır motor heyecandır
Kullanmayı bilsem motor derdim
Motor bence daha keyifli
Araba daha güvenli motosiklet daha tehlikeli
Araba kullanmak daha keyifli.
Motor daha keyifli araba daha rahat
Motordan korkarım o yüzden araba
Araba, motor riskli bu ülkede
Motor
araba
Araba..
İkisininde yeri ayrı