Yurtdışında yaşıyorum, araba alıcam fakat hangi marka arabayı alsam bilmiyorum.
Sınırlı bir bütçem de var. Çok dar bir araba istemiyorum sadece.
Yurtdışında yaşıyorum, araba alıcam fakat hangi marka arabayı alsam bilmiyorum.
Sınırlı bir bütçem de var. Çok dar bir araba istemiyorum sadece.
Toyota al motora bak gerisini düşünme
Toyota birçok araba tipi var hangisi tam olarak
Yurtdışında Parana uygun en yüksek modeli al varsa toyota corolla 2016 kullandim bir süre çok güzeldir viraja 190 ile girdim yağmurda yardı geçti beklemezdim ölümüne girdim zaten sinirliydim iyi yani ayrıca honda da var yurt dışı ile Türkiye ayni kasalaara sahip değil sizin oralar daha iyi amerikada isen 2.5 motorlu toyotalari seç
Toyota Corolla'ya bir baktım güzele benziyor bilgiler için teşekkür ederim
Tamamdır 😄
Np 👍🏻
Hey, yurtdışında yaşıyorsun ve araba almak istiyorsun! 5-6 bin euro'luk bir bütçeyle iyi bir araba bulmak elbette mümkün. Fakat fiyatlar hızlı bir şekilde değişebildiği için güzel bir araştırma yapmak önemli. Marka ve model seçimi konusuna gelince, Avrupa'da daha fazla seçenek bulabilirsin. Peugeot, Ford veya Opel gibi markaların kompakt modellerini değerlendirebilirsin. Bence online ikinci el araç pazarlarını sıkı takip et ve senin isteklerine en uygun olanını keşfet. 🚗💨 Şimdiden bol şans!
Tam markalar versen, örneğin Peugeot 208 gibi. Detaylı
Peugeot 208 veya Ford Fiesta iyi seçenekler olabilir. Opel Corsa da değerlendirebilirsin. Kesinlikle göz atmalısın! 🚗✨
Cevap
4Cevap
Ford Focus, Opel Astra, Volkswagen Golf 6 veya 7, Audi A3, Renault Megane tarzı olabilir.
Bak mesela
Opel Astra
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
Hyundai i20
Ford Focus
Veya farklı modeller önerilebilir
Vay teşekkürler hepsine bakıcam
Asıl ben teşekkür ederim bakabilirsin yardımcı olabilirim istersen
Tipi biraz daha büyük yani geniş duran araba modelleri biliyor musun acaba ?
Teşekkürler
BMW 3 seri alabilirsin
O benim bütçemi biraz aşıyor
Autoscout24 de 5/6 bine son model değil ama 5/6 yaşında bulabilirsin dilsen tarafında ya da aachen köln tarafında
Almanya'da yaşamıyorum ama teşekkürler bir bakıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar