Bugün çok modifiyeli araçlara maruz kaldım sjdjdj Aslında ayarında modifiyeli arabalari bende seviyorum 👌🏻🤪😂😉 Siz seviyor musunuz aracına yaptıran var mı?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün çok modifiyeli araçlara maruz kaldım sjdjdj Aslında ayarında modifiyeli arabalari bende seviyorum 👌🏻🤪😂😉 Siz seviyor musunuz aracına yaptıran var mı?

Hafif modifiye severim. Bugün bir arkadaşımın nikahına gittim. Arkadaşım, havalı jantlı arabasını gelin arabası yapmış. Jantları dışında koyu cam filmi yaptırmış
İlk aldığımda arabada yükseltme yapılmıştı off road tekerler yan kapıda bir şerif yıldızı😀 zaten plaka destan way yani bana fazla geldi bu bile sadeleştirdim doğan falan yapıyorlar onlardan hele hiç haz etmiyorum. Serseri işi biraz
İyi bari bir an doğan hastası bir kadın var karşımda diye düşündüm.
Evet bayiliyorum. Yurt disinda yasadigim icin ve burada sistemli sekilde modifiye kurali oldugu icin rahatca kendi aracimi modifiye etdim. Egsoz bile serbest 😂
Cok egsoz olmadan arabayi hayal edemiyorum bile ama cok ugrastiriyor. Tüve yani muayeneye gidiyorsun araci inceliyorlar onay belgesi veriyorlar. Basikligi, taktigin coil, jantlar, egsozlar vs. Onayi aliyorsun bir kuruma gönderiyorsun onlar inceliyor onlarda onay veriyor sonra plaka aldigin yere gidigorsun ruhsatla muayeneden cikan onayi ve diger yerdeki aldigin onayi veriyorsun onlarda arabanin ruhsatinin alt kismina hepsini isliyor 😂 bende 3 sayfa oldu cevirmede polis inceliyor hepsi tamamsa saliyor
Cevap
20Cevap
severim tabi ki de evet
Bi tofaşkı modifiyelemek istiyorum hello kitty olsun olsun pembe olsun istiyorum benimde olsun jsjs
(Devlet bahçeli sesiynen okuyun)
Pembe bir tofaş benimde hayalim
Arabaya orjinal parçası dışında led fardan başka hiçbir şey taktırmam modifiye sevmem
Çok gereksiz. Sevmiyorum. Modifiye yaptıran kekodur, kırodur. Fabrikadan çıktığı gibi kullan işte a.. na koyyim.
Sevmiyorum ya ben pek
Orijinal hali daha iyi ya bence 😂
Kendinden makyajli severim 😎 asla abartılı bişey yaptırmam aracima
Evet yakışana yakışıyor çevrem Leon scricco bmwci arkadaşlarım var kendim dahil😂
Hiç sevmem, her şeyin orjinali güzel kfkfk
Evet değişik bir tarzları oluyor
Aynen öyle
hayir ya cok kotu duruyor ahahah
gozumde hep tofas canlaniyo belki baska marka olabiliir ahhaha
o zaman tamam kabul edebilirim pembe bi arabayi ahshahah
Orjinal bence daha hoş
Severim
Hayır hiç
Hıhım
Bazı araçlara yakışıyor Honda leon özelikle
Kızlarım çoğu yere yakın araba sevmiyor sen seviyormusun ya da arkasında ful müzik sistemi amfi bas falan 😂
Severim.
Bazıları güzel oluyor
Keyfime göreyse tabe
Sevmiyommm
İğrenç bir şey
bayılırım rcz alıp yapma fikrim var :D
Severim
Ergen işi gibi..
Sevmem
Severim
Evet severim
Sevmem