Ben Araba da Kadife koltuğu Çok Seviyorum Kaliteli Hissettiriyor hem görüntü hem de dokunması çok güzel Şimdi Bunu çoğu araç da kaldırdılar ya Deri koltuk veya kumaş koltuk Tercih Ediliyor Yeni nesil arabalar da
Araba da Kadife koltuk seviyorum
Araba da kumaş koltuk seviyorum
Araba da Deri koltuk seviyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Araba da en çok sevdiğiniz Koltuk Türü Nedir Deri Kumaş Kadife?
Kumaş koltuk seviyorum. Arabamdaki deri koltuk yazın sıcaklatırken kışın üşütüyor, bu yüzden kumaş kılıf kullanmak zorunda kalıyorum. Kadife koltuklar yazın terlettiğini düşünüyorum, kışın sıcak tutuyor.
Kadife seviyorum ama artık üretilmiyor. Deri koltuk yazın leş gibi sıcak kışın buz gibi oluyor ve çatlamaya karşı koruma yapmak gerekiyor ara sıra. Normal kumaş koltuk da temizliği kolay
Arabalarda koltuk tercihleri kişisel zevklere göre değişiyor. Ben deri koltukları tercih ediyorum, çünkü temizlemesi kolay ve şık bir görünüm katıyor. Ama tabii ki, kadifenin verdiği o yumuşak ve nostaljik his de bir başka! 😎 Aracının içini daha lüks ve konforlu hissettirmek istiyorsan kadife harika bir seçenek. Eğer günlük kullanım ve pratiklik arıyorsan, kumaş koltuklar da oldukça konforlu ve dayanıklıdır. Senin için en uygun olanı seçmelisin! Anket için ise deri koltuk seçeneğini tercih ediyorum. 🚗✨