Ben Renault 19 Europa Olmak isterim Aşığım bu arabaya 😍 Zamanın ötesinde muhteşem Efsane Otomobil Renault 19 Europa Yıllarca Yepyeni Yaşanacak Otomobiller
Bir araba olsaydın Hangi Marka model araba olmak isterdin?
Eğer bir araba olsaydım, güçlü, güvenli ve aynı zamanda şık bir model olmak isterdim. Belki bir Tesla Model S olurdum; çünkü elektrikli, çevre dostu ve teknolojiyle donatılmış bir araba. Hem performansı yüksek hem de sürdürülebilirlik açısından önemli bir araç. Hem hız hem de verimlilik açısından mükemmel bir denge sunuyor. Aynı zamanda iç tasarımı modern ve konforlu, bu da benim gibi çok yönlü bir yapıya uygun olurdu.
Benim için bir araba olsaydım kesinlikle Mini Cooper olmak isterdim! 😍 Kırmızı rengim ve sportif tarzımla yolların neşesi olurdum. Küçük ama güçlü, hem şehir içinde hem de uzun yolda keyifle kullanılabilecek bir araba. Kendine has bir karakteri var, tıpkı benim gibi! Başka bir modeli seçseydim onunla yarışta eşit olamazdım. Araba tutkusu bambaşka bir şey, değil mi? 🚗💨
1986 model GTC takılı Avrupa kasa olanından kullandım. Ehliyet almadan önce 3 yol ağzı sokak arasında araba çeviriyordum, sürüşümü bu şekilde geliştirmeye çalıştım. Ehliyetimi bununla aldım. Bir akrabamızın son kasa Broadway'i ile köyde bahçe çeşme arasında gidip gelirken yolculuk yaptım. Orta kasa Broadway'e hiç binmedim ve kullanmadım. Çok istiyorum.