Yıllardır toplu taşıma ya da birilerinin beni alarak bırakması olayından bıkarak kendime bir araba almaya karar verdim. Hadi bana yardımcı olun nxjdmxmd

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
carfax carmax cars Facebook marketplace cargurus autotrader usedcars Edmunds. Bunlardan Benim favorim carfax sahibinden kopyasi ama tr girilmiyor bagzilarina. copart acik artirma sitesi kazali kazasiz
Teşekkür ederim
Rica ederim hangi arabaya bakicaksin ben amerika yasaiyorum wrx sti modifiye etmeyi planliyorum kendi garajimda amerikada araba ucuz işçilik pahalı
Pick-up tarzı istiyorum. Volkswagen Amarok istiyordum ama nereye baksam bulamadım, sanırım ABD'de bu modeli yok. Dodge Ram şu an için favorim.
Ram çok havalı duruyor Amerika’da. Ama benim tercihim Japon Tundra olurdu mil rekoru hayla onda ayrıca Japon kalitesi tartişilmaz alım satımda en iyisi burada. amerika en çok satan pickup bu arada f150 Ford tercihim asla değil
Hem Carfax önerisi hem de Tundra tavsiyesi için teşekkür ederim şu an carfax'e girdim gerçekten tam aradığım şeydi bu site.
Carfax mukkemel otesi amerika geneli fiyatlari aratmalisin mil sinirsiz seçmelisin ararken
Bilmeyrum yavrum.. arabanın en aşk kırmızısi en güzeli nasip olsun sana 😍❤️
Teşekkürler aşkım 😘❤️
Rica ederimmm meleğimmm 💋
Cevap
11Cevap
Yıllar önce tesadüfen girdiğim bir site vardı; ama ismini hatırlamıyorum.
marketplace cargurus autotrader gibi siteler var
Siteleri boş ver galeriler var zaten 😂 Amerikan varı dizilerinde gördük cobra Kai dizisinda 😂😂
Bende gelcem 1-2 seneye türkiye de bişey olacağı yok
Sahibindenden al Amerika’ya götür.
Çok mantıklı kflfldkdkdj
Bu sitenin yabancı versiyonunda sor bence
Yok yok cevabını buldum sorumun :)
😄😄😄
İlk aklıma gelen o oldu ama ikinciyi bence yap
Ha tamam
Bence direk öyle yaz Google a çıkar
Mantıklı bir hareket olduğu için ilk başta onu denedim zaten jdmdmdmd
ABD de yaşayıpta arabanın olmamasi garip
10 bin dolara bile araba var orada
Aynen onun için metrolar otobüsler falan her gün hınca hınç dolu jxmdjxjd
İnternette Amerika'ya giden Türklerin videolarını izliyorum otobüslerde hiç insan yok ama belki eyalete göre değişir bilemiyorum hiç gitmedim ABD'ye
Abd universite sehirlerinde otobus bedava ogrencilere yogun Hatta eyalet sehire gore degisir otobus
Ben bedava ya da paralı muhabbeti yapmıyorum ben neden hiçbir zaman boş bir otobüs ya da metro vs gibi toplu taşıma araçları göremedim madem bu kadar kolay bir şekilde araba vs alınabiliyorsa diyorum 😀
Vallaha çok iyi 350 bine araba var şaka gibi
Büyük şehirlerde herkes otobüs metro biner park sorunu olur genelde herkes otobüs metro biner örneğin newyork ta eyalette bölgeye göre yaşam farklıdır
Heh bak şimdi güzel bir açıklama oldu. Ben henüz küçük bölgeleri görme fırsatına erişemedim.
Reklam kokan hareketler bunlar.😀
Yeni doğan bebek bile biliyor sahibinden'i ne reklamı?
Burada yurtdışında yaşayan kişi sayısı da bir hayli fazla merak ettim sordum bu kadar tatavaya gerek yok :)
Okiş okiş benim kafam çalışmıyodu bu kadar nxmdmdmd
Maalesef bilmiyorum
Avrupalı olmadığım için hayır
Google yazsana yok mu orada
Var Autoscout24 (Alman sahibindeni) 😉
Beni yanına al ben sana her konuda yardımcı olurum
Sahibinden. com 😂
Maalesef yok
Ebay canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?