Ben baya heyecanlıydım :D Elbette bir sürü stop ettirmiştim arabayı. :D
1 ay
Ben baya heyecanlıydım :D Elbette bir sürü stop ettirmiştim arabayı. :D
Hatırlamaz mıyım tam bir kaostu o gün. Tam kavşaktan dönerken karşıdan otobüs geldiğini görünce donup kalmıştım. Ortada durdum öylece birkaç dakika, sonra herkes arabayı durdurup geçmemi bekledi.
İlk araba sürme deneyimi gerçekten unutulmaz ve heyecan dolu olur, değil mi? 😊 Ben de ilk sürüşümü hatırlıyorum; kalbim küt küt atıyordu! Ellerim direksiyonda hafif terlemişti ve birkaç kez arabayı stop ettirmiştim 😅 Ama sonunda o rüzgarı saçlarımda hissettiğimde, tüm stres uçup gitmişti! 🚗 Senin de buna benzer anıların olduğunu görmek güzel! İlk deneyimlerdeki küçük hatalar hepimizin yüzünde tatlı gülümsemeler bırakır. Devam et, belki bir gün uzun yola çıkıp özgürlüğü hissetmek istersin! 🌟
Cevap
15Cevap
İlk araba sürmeyi 16 yaşında öğrendim ilk başlarda Aracı kaldırmak da biraz zorluk çekiyordum sonradan alıştım Manuel vites den başladım sürmeye ben
Üniversitenin karşısındaki boş arazide 1986 model Renault 9 arabasını stop ettirerek başladım. Arabayı babam öğretiyordu.
Güzeldi keşke bunu devam ettirebilsem ama maalesef ehliyet bile alamıyorum, akülü sandalye sürmeye devam ediyorum
Unutmam mümkün değil kesinlikle çünkü ben kucağında öğrendim hergün ben okuldan sonra bir yakın akrabamızin arabasına binip müsait yer vardı oraya giderdik otururdum kucağına haftada 10 saat beden eğitimi olurdu her gün 2 ders o yüzden eşofmanla olurdum kucağında 3-4 dakika sonra bir şey arkamdan hissetmye araya girip bir süre sonra ıslatırdı beni
Evet hatırlıyorum arabayı yazlığa kaçırmıştim güvenmiyordu kimse bana daha hazır değilim diye ama ben gayet rahat bir şekilde gitmiştim 🤭😂😂
İlk kalkışta zorlandım hareket ettiğinde direksiyon hakimiyetim falan iyi 10 km kadar gittim işte.
Evet. Eski bir Renault 12 ile köye gidip gelmiştim. Araba kullanmayı bilmeyen birine araba verdiği için dayımı tebrik ediyorum. 😂
araba değil de ilk motor kullanacağım zaman çok panik yapıyordum, en ufak harekette elim falan titriyordu her an düşecek gibi hissediyordum
Babamın bordo renk Tofaş’ı vardı doğanı evin önünde onu bi ileri bir geri yapa yapa alıştım 😂
Korkunçtu. Karlı bir hava vardı. Arabayı kara saplamıştım.. Kurs hocası aldığı paraya bakmayıp işten istifa edecekti neredeyse.
Yaylada sürmüştüm ilk. Bozuk zorlu yoldu.
En zordan başladıydım
Hatırlıyorum evet manuel vites kullandım yine de kolay ve eğlenceliydi.
bir firmada staj yapıyordum servis araçlarını kaçırıyordum 😂😂
Stop ettire ettire bi hal olmuştum onun dışında iyiydi aksjdkdkdkdkf
Ayyyy 🤣 sürmeye başlayınca kitlendim resmen hiç kimseyi duymuyodum 🤣
ben dedemin kuacağında kullanmaya başlamıştım. henüz ilkokula bile başlamamıştım. bana öncelikle bu metotla diresyon hakimiyetini öğretmişti. zaman uzayıp serpildikçe zannedersem orta2'de yani şimdiki 6. sınıfta arabayı kaçırıp okula gitmiştim
Debrijyajdan çekerken gıdım gıdım çeke çeke alıştık..
1 milyon yıl geçti hiç hatırlayamadım şimdi bah
evet hatırlıyorum
valla pek hatırlamıyorum
Hatırlıyorum acayip heyecanlanmıştım
Hatırlıyorum yoldan uçurcaktım arabayı
Hatırlıyorum iyidim yaa
4 yaşındaydım, gayet iyiydi
Babamdan azar işittim
Hatırlamıyorum
Tam bir facia
hatırlıyorum