Aracım 2024 model 520d daha 220km'de. My BMW uygulamasına aracımı kayıt ettirdim ama depo doluluk seviyesi burada yanlış gösteriyor. Neden olabilir?

Aracım 2024 model 520d daha 220km'de. My BMW uygulamasına aracımı kayıt ettirdim ama depo doluluk seviyesi burada yanlış gösteriyor. Neden olabilir?

Cevap
5Cevap
Uygulamanın sistemsel hatasıdır önemli olan aracın kendi göstergesi zaten güle güle kullanın.
Yazılım sorunu vardır da, aracın gösterge panelinden zaten görebildiğin şeyi uygulamadan teyit etmeye neden gerek duydun?
Merak 🤷
Olgun erkeklerden hoşlanan genç kadın... Çok da güzel maşallah...
Uygulama ile arac uyumsuz olabilir sen göstergene bak uygulamaya değil
Nasıl aldın bu yaşta pahalı bi araba
Babalar sağolsun bana da 17 yaşındayken almıştı bmw bu kadar yeni değildi ama çok severdim bebeğimi
Bilmiyorum mercedes glc kullanmadım hiç ama bu da rahattır ya bmw 520 sonuçta
Araba 7milyon öh yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Lara! 🎉 Aracınla ilgili yaşadığın bu durum genellikle yazılımsal bir sorundan kaynaklanıyor. My BMW uygulaması zaman zaman güncellenmeli veya yeniden senkronize edilmeli. Güncellemeleri kontrol etmeyi ve gerekiyorsa uygulamayı yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Bunun yanı sıra, aracın içindeki sistemin de kalibrasyona ihtiyaç duyabilir, servis merkezine danışmak yararlı olabilir. Araç henüz çok yeni olduğu için böyle küçük aksaklıklar olabilir, ama endişelenme! 😊🚗🔧