Arabalar Ayağımı motor eksozuyla yaktım geçer yoksa kalırmi? Açelyadeam Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Nasıl geçirebilirim Ayağımı motor eksozuyla yaktım geçer yoksa kalırmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı. İz kalmasını önleyen kremler var. Eczaneden temin edebilirsin. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Arabalar konusunda 490 cevap paylaştı. Ayak değil ki orası bacak 🙄 merhem sür sar bacağına 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. bence krem alın geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Kantoran yagı kullan her gün düzenli iz kalmaz 1 1 Yorumla Açelyadeam 1 yıl Tsk ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Merhaba Cildiyeye görün ona ek kantaron yağı önerebilirim düzenli kullan 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Gümüş iyonlu krem sürseydin o an ve streçle sarsaydın geçerdi ama şu an iz kalır çünkü oksijen almış yara. Ben 200 derecede yaktım dirseğimin altını sıcak demirde dediğimi yaptım zerre iz yok şu an 0 0 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% 1 yıl Bu kalıcı bir iz geç olmadan doku yenileyen kremler kullanmak lazım. Çözüm olmazsa doku nakli. 0 4 Yorumla Açelyadeam 1 yıl Kantaron kullansam Yorumla kafeinsiz 1 yıl O doğal çözüm ama çok daha iyi yanık izi geçiren, ameliyat sonrası kullanılan kremler var. Erkenden müdahale olursa onlar çok daha fayda eder. Yorumla Açelyadeam 1 yıl Hangi kremler Yorumla kafeinsiz 1 yıl Eczane yardımcı olur bu konuda. Bepanthol'ün bu tarz ürünleri var Yorumla
gizli4343 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 47% 1 yıl seni motora bindiren o insan seni acile götürsünİşte bu yüzden artçı almak istemiyorum 1 3 Yorumla Açelyadeam 1 yıl Beni götürmedi basit gördü geçer dedi Yorumla gizli4343 1 yıl O insanı hayatından çıkarman için bir sebepseni bu halde yalnız bırakmış. Yorumla Açelyadeam 1 yıl Evet Yorumla
sericevappls Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 84% 1 yıl Genelde iz kalıyor ama seninki geçecek gibi biraz iyileşince soymamaya kaşımamaya özen göster ve mutlaka krem ya da kantaron sür 0 0 Yorumla
idrex Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aynı yerden yanığım vardı yanar yanmaz deri hemen büzüşmüştü. Şimdiki kadar olmasa da hafif bir iz kalıyor 0 0 Yorumla
Høøpss Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İz geçirmek için kremler var, eczaneden isteyebilirsin. Kalma olasılığı yüksek gibi. Zamanla iz kaybolur. Güneş görmesin yanık olan yer 0 0 Yorumla
BilgecanDedee Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Doktora gidip gerekli kremleri vb alin. Sonrasinda uygunsa oraya dövme gibi bir şey yaptirirsiniz iz belli olmaz 0 0 Yorumla
Koikebabı Takip Et Xper 7 Yaş: 76 , eic 100% 1 yıl Geçerde motor model marka ne egzozdan yanma olayı bittide ondan soruyorum. 0 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl 2. Derece bir yanık.. Bu yüzden iz bırakma olasılığı çok yüksek. 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Kantoron yağı kullanabilirsin. Ama iz kalıcı görünüyor... 0 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cildiyeye gidin derim ne olur olmaz. Ona göre doktor ilaç falan yazar. 0 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl geçer ama güneş gösterme iz kalır. bol bol krem sür. 0 0 Yorumla
nannkorkedyy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İz kalıyor az da olsa ya aynısı benim bacağıma da olmuştu çok dikkatli bakınca belli oluyor hala 0 0 Yorumla
ÇölAslanıı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Geçmiş olsun zor bendede var iz yıllardır duruyo geçmedi 0 0 Yorumla
Bendebilmiyorum03 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Büyük ihtimalle azda olsa kalır benim elime tost makinesi düştü 2 sene önce çok krem kullandım ama hala azda olsa izi var yanık izi berbat bişey 0 0 Yorumla
Dominar250 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Benim de çok kötüydü zamanla geçti ama uzun sürüyor gecmesi 0 1 Yorumla Açelyadeam 1 yıl Umarım geçer Yaa çok kötü bir görüntüsu var Yorumla
kullanıcıno0 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Geçer yanık kremi sür ama sürekli silverdin benimde yanmıştı onunla geçti iz kalmadı 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Çok geçmiş olsun gres yağ sür 1 7 Yorumla Açelyadeam 1 yıl Geçirir mi Yorumla Gof34 1 yıl Evet iz bile kalmaz Yorumla Açelyadeam 1 yıl O zaman kullanırım teşekkür ederim Yorumla Açelyadeam 1 yıl Dalga mı geçiyorsun Yorumla Gof34 1 yıl Niye dalga geçeceyim kullanılmış ispat edilmiş hem kullarım diyorsun hemde dalgamı geçiriyorsun Yorumla Açelyadeam 1 yıl Baktım farklı bişey çıktı Yorumla Gof34 1 yıl Evet doğru aynende o kullan onu Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Helal sana. Nasıl becerdin? 0 2 Yorumla Açelyadeam 1 yıl Motor eksozuyla yaktım Yorumla Mr_Potter 1 yıl Ayağını nereye koyacağını mı unuttun nedir? Yorumla
Ork0045 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl koruyucu al kantoron yağı kullan 0 3 Yorumla Açelyadeam 1 yıl Geçermi sence Yorumla Ork0045 1 yıl Geçer bu çok olur motorcu tayfada Yorumla Açelyadeam 1 yıl Uzaktan bide kötü duruyor belli ediyor Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Geçer belki ufak bir iz kalir 0 3 Yorumla Açelyadeam 1 yıl Nasıl geçer ki var mı bildiğiniz Yorumla Emrhttr 1 yıl Kantoron yağı kullan Yorumla Açelyadeam 1 yıl teşekkür ederim Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Arabalar konusunda 598 cevap paylaştı. iyi bakılırsa iz kalmıyor 0 0 Yorumla
bulutbenn0 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Geçiyor Bepanthol derma krem iş gelir. 0 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ufak bi yanıl krem kullanırsan bir şey kalmaz gibi 0 0 Yorumla
HızırBey Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Bir dahakine koruma tak 0 6 Yorumla Açelyadeam 1 yıl O nedir Yorumla HızırBey 1 yıl Bacağını korusun diye bindiren öküz demedi mi Yorumla Açelyadeam 1 yıl Hayır Yorumla HızırBey 1 yıl Mal insanların motoruna binme ponçiğim Yorumla Açelyadeam 1 yıl Cg motoru bide ksksjsjs Yorumla HızırBey 1 yıl Ahaha 😁😁 Yorumla
Ciimeyilnoktakom0 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Geçer geçer 0 3 Yorumla Açelyadeam 1 yıl Nasıl geçer Yorumla Ciimeyilnoktakom0 1 yıl Zamanla geçer kabuk bağlar dökülür sonra toparlamaya başlar. Eczaneden bi krem al sür. Yorumla Açelyadeam 1 yıl Inşallah yaa umarım Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Geçer 0 1 Yorumla Açelyadeam 1 yıl Nasıl geçer yaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
İz kalmasını önleyen kremler var. Eczaneden temin edebilirsin.
Ayak değil ki orası bacak 🙄 merhem sür sar bacağına
bence krem alın geçmiş olsun
Kantoran yagı kullan her gün düzenli iz kalmaz
Tsk ederim
Merhaba
Cildiyeye görün ona ek kantaron yağı önerebilirim düzenli kullan
Gümüş iyonlu krem sürseydin o an ve streçle sarsaydın geçerdi ama şu an iz kalır çünkü oksijen almış yara. Ben 200 derecede yaktım dirseğimin altını sıcak demirde dediğimi yaptım zerre iz yok şu an
Bu kalıcı bir iz geç olmadan doku yenileyen kremler kullanmak lazım. Çözüm olmazsa doku nakli.
Kantaron kullansam
O doğal çözüm ama çok daha iyi yanık izi geçiren, ameliyat sonrası kullanılan kremler var. Erkenden müdahale olursa onlar çok daha fayda eder.
Hangi kremler
Eczane yardımcı olur bu konuda. Bepanthol'ün bu tarz ürünleri var
seni motora bindiren o insan seni acile götürsün
İşte bu yüzden artçı almak istemiyorum
Beni götürmedi basit gördü geçer dedi
O insanı hayatından çıkarman için bir sebep
seni bu halde yalnız bırakmış.
Evet
Genelde iz kalıyor ama seninki geçecek gibi biraz iyileşince soymamaya kaşımamaya özen göster ve mutlaka krem ya da kantaron sür
Aynı yerden yanığım vardı yanar yanmaz deri hemen büzüşmüştü. Şimdiki kadar olmasa da hafif bir iz kalıyor
İz geçirmek için kremler var, eczaneden isteyebilirsin. Kalma olasılığı yüksek gibi. Zamanla iz kaybolur. Güneş görmesin yanık olan yer
Doktora gidip gerekli kremleri vb alin. Sonrasinda uygunsa oraya dövme gibi bir şey yaptirirsiniz iz belli olmaz
Geçerde motor model marka ne egzozdan yanma olayı bittide ondan soruyorum.
2. Derece bir yanık.. Bu yüzden iz bırakma olasılığı çok yüksek.
Kantoron yağı kullanabilirsin. Ama iz kalıcı görünüyor...
Cildiyeye gidin derim ne olur olmaz. Ona göre doktor ilaç falan yazar.
geçer ama güneş gösterme iz kalır. bol bol krem sür.
İz kalıyor az da olsa ya aynısı benim bacağıma da olmuştu çok dikkatli bakınca belli oluyor hala
Geçmiş olsun zor bendede var iz yıllardır duruyo geçmedi
Büyük ihtimalle azda olsa kalır benim elime tost makinesi düştü 2 sene önce çok krem kullandım ama hala azda olsa izi var yanık izi berbat bişey
Benim de çok kötüydü zamanla geçti ama uzun sürüyor gecmesi
Umarım geçer Yaa çok kötü bir görüntüsu var
Geçer yanık kremi sür ama sürekli silverdin benimde yanmıştı onunla geçti iz kalmadı
Çok geçmiş olsun gres yağ sür
Geçirir mi
Evet iz bile kalmaz
O zaman kullanırım teşekkür ederim
Dalga mı geçiyorsun
Niye dalga geçeceyim kullanılmış ispat edilmiş hem kullarım diyorsun hemde dalgamı geçiriyorsun
Baktım farklı bişey çıktı
Evet doğru aynende o kullan onu
Helal sana. Nasıl becerdin?
Motor eksozuyla yaktım
Ayağını nereye koyacağını mı unuttun nedir?
koruyucu al kantoron yağı kullan
Geçermi sence
Geçer bu çok olur motorcu tayfada
Uzaktan bide kötü duruyor belli ediyor
Geçer belki ufak bir iz kalir
Nasıl geçer ki var mı bildiğiniz
Kantoron yağı kullan
teşekkür ederim
Uzun süre kalır benimde başıma gelmişti
iyi bakılırsa iz kalmıyor
Hergün pansuman yap
Geçmiş olsun geçer inşallah
Geçiyor Bepanthol derma krem iş gelir.
Ufak bi yanıl krem kullanırsan bir şey kalmaz gibi
Yanık kremi sür
Çok geçmeden doktora git
Bu izler kalıyor maalesef
Bir dahakine koruma tak
O nedir
Bacağını korusun diye bindiren öküz demedi mi
Hayır
Mal insanların motoruna binme ponçiğim
Cg motoru bide ksksjsjs
Ahaha 😁😁
Ufaktan ve gölge gibi de olsa kalır izi
Geçer geçer
Nasıl geçer
Zamanla geçer kabuk bağlar dökülür sonra toparlamaya başlar. Eczaneden bi krem al sür.
Inşallah yaa umarım
Geçer
Nasıl geçer yaa
Kantaron yagi sür
Uzun sürer
Tam anlamıyla geçmez hafif izi kalır
Azda olsa izi kalır
Gecer
Geçmiş olsunnn😇💐💐
İz kalır
leke tedavisi gormeden gecmez
Geçer herhalde derin yanmamış