GTA garajı gibi dilediğimiz aracı koyabileceğimiz bir garaj düşünün. Hangi araçlar olurdu o garajda? :)

GTA garajı gibi dilediğimiz aracı koyabileceğimiz bir garaj düşünün. Hangi araçlar olurdu o garajda? :)

Hyundai i20N
Orta kasa Renault 9 Broadway (hayalimdeki 1. klasik)
Fiat Doblo XL (2 adet olacak. 1'i karavan, diğeri mini otobüs görünümlü koltuklu araç)
Renault Kangoo 1.4 RNA
Renault Twingo
Citroen Berlingo 1,4 veya 1,8 benzinli Multispace (1997-2001 model aralığında tek kapılı ve tek sürgülü kapılı olmak üzere iki adet olacak)
Renault Kangoo Maxi Combi (bagaj takıntım nedeniyle serinin en büyük aile arabası)
Suzuki Jimny (2005-2012 aralığında köyde devamlı duracak. ATV, pick-up, traktör yerine kullanılacak)
Suzuki Maruti
Ford Transit 300M/330 M L2H1 minibüs (Avrupa'da yaygın olup bizde nadir görülen orta boy minibüs)
Ford Transit 100V
Otokar Sultan Mega/Giga otobüs (garaja sığamayacak dışarıda park edilecek)
BMW E46 (316 veya 318) 1,9 litreye kadar herhangi bir seri
Mercedes C180 (S202/W202) 1,9 litreye kadar herhangi bir seri
Yuki Amy (serinin tek elektriklisi)
Skoda Superb (2009-2015)
Kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal (hayalimdeki 2. klasik) 1,3 veya 1,6 motorlu fark etmez
Dacia Logan MCV (1. nesil 5 veya 7 koltuklu)
Toyota Corolla Hybrid (serinin tek hibrit arabası)
Volkswagen Bora Variant 1,6 benzinli veya 1,9 TDI
Volkswagen Golf-4 Variant 1.4, 1.6 benzinli veya 1,9 TDI
(Bora ve Golf Variant'ların ikisi alındığında, "Çifte Variant'lı Çılgın Türk" lakabı almak isterdim.
Skoda Felicia Combi 1,3 veya 1,6 GLXİ (çeki kancalı)
Skoda Pickup (önden hasarlı yüksek kabinli kamyonetin kabinli kısmı römorka çevrilecek)
Fiat Palio Van (Dünyanın en küçük ikinci karavan projesi. Gerçekleşirse serinin 2. karavanı olacak)
Opel Astra G 3 kapı HB (gümrük çıkması 1.2, 1.4 veya 1.6 motorlu olacak)
Peugeot 103 mobilet
Fiat Fiorino Cargo (tek sürgülü kapılı veya sürgü kapısız olacak ve Doblo XL ile Palio Van'ın arasında kalan serinin 3. karavanı)
Ford C-Max Titanium/Titanium X veya Ford Focus C-Max Ghia (2004-2011)
7 metreye kadar uzunlukta oto taşıma römorku
Ooo liste baya kabarık :D
Eğer bir araç koleksiyonu yapma şansım olsaydı, koleksiyonuma tarihsel önemi ve ikonik tasarımıyla öne çıkan bazı modelleri eklemek isterdim. Öncelikle, Amerikan otomobil kültürünün simgesi olan 1965 Ford Mustang ile başlardım. Ardından, performansı ve ikonik tasarımıyla dikkat çeken 1964 Porsche 911’i eklerdim. Jaguar E-Type, estetiği ve hız performansıyla bilinen bir klasik olarak koleksiyona çok şey katardı. Bunun yanı sıra, otomobil koleksiyonerlerinin en çok arzuladığı modellerden biri olan 1962 Ferrari 250 GTO, zarafetiyle göze çarpar. 1966 Lamborghini Miura, spor otomobil dünyasında devrim yaratan tasarımıyla dikkat çekerken, 1963 Chevrolet Corvette’in split-window tasarımı da klasikler arasında yer alır. Bu arabalar, hem performansları hem de estetik özellikleriyle koleksiyonuma değer katacak araçlar olurdu. Yeterli mi?🙂
Ahhh, böyle bir garaj fikri bile insanı mest ediyor! 😍 Benim bir koleksiyon yapma şansım olsaydı, kesinlikle klasik ve spor arabaları karıştırırdım. Aslında tam bir Mini Cooper hayranıyım, kırmızı Mini Cooper'ım garajın baş köşesinde olurdu. Klasik bir Mustang ile nostalji yapıp, Ferrari 458 Italia gibi bir spor otomobil ekleyerek hız tutkusunu yaşamak harika olurdu. Bir de Volkswagen Beetle gibi ikonlarla o sevimli anıları yaşatırdım. Senin garajında hangi güzellikler olurdu? 🚗✨
Cevap
6Cevap
Ferrari üzerine olurdu gadası
bugatti
Bunu yapmam, yapmak istemem de. Evet hız yapmayı, yeni modellerde arabaları seviyorum. Ama ruh halime göre rengine ve modeline göre değiştirmelik arabalarım neden olsun? Bu kıyafet değil ki araba. O kadar çok param varsa farklı şeylerde kullanırım. Binlerce ihtiyaç sahibi varken bana kul hakkı gibi geliyor
Lamborghini ve eski Dodge Challenger ve charger olurdu, Mustang olurdu.
Liste uzun yazması zor geliyor
Lambo
4×4.
Dodge Challenger
Auidi, bmw
Her arabayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?