Lüks arabaya düşkün kadınlara neden hep paragöz birisi olarak bakarlar 🤔
Bence saçma bir ayrımcılık kadın da erkek de lüks arabaları seviyoruz 🤔

Lüks arabaya düşkün kadınlara neden hep paragöz birisi olarak bakarlar 🤔
Bence saçma bir ayrımcılık kadın da erkek de lüks arabaları seviyoruz 🤔
Gene yanlış anlaşılan bir durum. Ben kimseye paragöz demem, çünkü kimsenin nasıl bir haya yaşadığını ve ne acılar, sıkıntılar çektiğini bilmiyorum. Belki çok açlık çekti, o yüzden zengin birini istiyor olabilir... Problem şurada; onlar, hiçbir şey yapmadan her şeye sahip olmak istiyorlar sonra da üstten konuşur gibi erkek değil misiniz mecbursunuz gibi şeyler söylüyorlar. Bu tür cümleler kurmasalar herkese saygılı davranırım.
bu esasen "lux" arabası olmayan erkeklerin sorunu oluyor maalesef, peki herkesin lux arabası olmaması haksızlık/adaletsizlikmi cevap; evet net olarak haksızlık... birde lux arabası olanların kadınları "paragöz" olarak tanımlaması var peki bu nasıl oluyor? mesela fotodaki sarı renk lux araba ile kaputta oturan kadın uyumlu yani argo deyimle (parayı alır) birde kezban tipler yani tipine bakmadan lux araba meraklısı olanlar var. işte bunlara lux arabası olanlar bile "paragöz" diyor. durum bundan ibaret. kimse kimsenin si.. kinde değil yani, güzel kadınlar lux arabalara biniyorlar kaliteli hayat yaşıyorlar ve lux arabaları olan zenginler bunlara "paragöz" demiyor. ALTTA KALANIN CANI ÇIKSIN YANİ FAKİRLER ÖLSÜNNNN deniyor..
Lüks araba seven ve kullanan kadın hakkında kötü düşünmem. Ama kocasının babasının parasıyla lüks arabalar isteyip gtünü oturduğu yerden kaldırmayan kadın hakkında kötü düşünüyorum. Kötü düşünüyorumdan kasıt o araca ulaşmak için gereken çabayı emeği hiç bilemeyeceği için şumarık olabileceğini düşünürüm...
Lüks arabaya düşkün kadınlara kimse o gözle bakmıyor. Lüks arabaya düşkün erkekler de var. Problem, lüks araba için, sahibine yanaşmak birlikte olmak. O zaman kötü göz oluyor
Lüks araba tutkusu, cinsiyetten bağımsız olarak herkesin sahip olabileceği bir hobidir. Kadınların lüks arabaları sevmesi çoğu zaman maalesef yanlış yorumlanıyor. Hem kadınlar hem de erkekler kaliteli araçlara, tasarıma ve performansa ilgi duyabilir. Bu tür ayrımcılık ve önyargılar, sadece toplumsal kalıpların ve klişelerin bir sonucudur. Lüks arabaları seven bir kadın olarak, bu tutkunun keyfini çıkarmaktan çekinme! 🚗✨
Cevap
11Cevap
Paragöz oldukları için gadası
Merhaba,
Ben sevmiyorum öyle erkeği de kadına da!
Hiç lüks arabalarda gözüm olmadı ve olmaz olamaz!
Zevkler ve renkler paragöz diyemem ama sevmiyorum...
Adi ustunde "luks".
Luks= para, yani birini seven bir digerini de sevmis oluyor.
Cok parayi seven her insana ise paragoz gozuyle bakilir.
Lüks arabaya düşkünse karşı cinsten beklemek yerine kendi alabilir
Paragözle bunun ne alakasi var anlamiyorum hiç mi Araba beğenemicez?
Erkekler beğeniyor ama onlardami paragöz oluyor şimdi?
Bunu beğenme bunu etme bunu yapma
Sinir bozucu bir şey
Lüks arabaya düşkün kadınlara kimse o gözle bakmıyor. Lüks arabaya düşkün erkekler de var. Problem, lüks araba için, sahibine yanaşmak birlikte olmak. O zaman kötü göz oluyor
Yav insan birlikte olduğu kişiyi Araban var mı yokmu diye sormaz ki her şey ortada zaten
Biliyor nasil biri olduğunu
Ve herkesin düsüncesi baska
Illa Acun ilicali olsun diye beklemiyor kizlar
Arabasi olmayan işi olmayan
Sorumsuz biriyle kimse olmaz para gözle alakasi yok bazilarin gücüne gide bilir ozm ona göre birini bulcaklar kimse kusura bakmasin egoyla kibirle alakasi yok
Erkeklerde kendilerinden bi yüksek kiz bulmayacaklar durum belli yani
Tofaş gibi arabalar da kötü insanlar vardır gibi geliyor güzel lüks araba da öyle bir his olmuyor tuhaf bir şekilde, param olsa güzel bir şey alirdim ama gel gor ki daha pasta alicak param yok bile😂
yok o kötü iyi insan tanımı değil kalite-kalitesiz tanımı, tabi o kadar zengin olunca bi zahmet konuşmasını öğrenmesi gerekiyor. yani şartlar onu tımar ediyor zira yaşadığı ortam zaten çok çok iyi, tofaş kullanan zaten cahil-cühela takımının içinde yaratıcının yarattığı "melek" olsa onların içinde bozulur..
Bilmiyorum ama nedense bana ergen gibi geliyorlar neyse ama anlamış değilim ama muhtemelen bizi kıskanıyolar
Erkekler düşkün olunca zevk meselesi kadın düşkün olunca paragöz oluyor bunu da söyleyenler kendi hayatında hiçbir vasfı olmayan kıskanç kudruklar
Lüks arabayı kendi alan kadına paragöz diyen çıkmaz, lüks arabayı eşinin almasını isteyen kadına paragöz denir.
Lüks arabalara bende düşkünüm. Ben paragöz müyüm? 😂
kadınlar parayı sever çünkü ve arabası olanları severler. böyleleri olduğu için bu böyle
Yani lüks yaşama düşkün Her insan için aynı şey söylenebilir
Lüks araba zenginlik göstergesi olduğu için oradan anlayıveriyoruz
Araba benim değilse düşkünü de olmam aga
akıl bedava değilde ondan xd
Kadın erkek fark etmez
Lüks araba demek para demek o yüzden 😃
Öyle oluyorlar genelde
Yok sanmıyorum ya
Öyle zaten sende kendini kandırma dostum :)
Öyle zaten
Luksluk para ile ilgili canim kardesim
Öyle cünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?