Araba sürmeyi öğrenmek çiftler için sorunlu olabiliyor. Peki siz buna dayanabilecek güçte misiniz? :D

Araba sürmeyi öğrenmek çiftler için sorunlu olabiliyor. Peki siz buna dayanabilecek güçte misiniz? :D

Ehliyetim var, tekrar ders almaya ihtiyacım yok. Birçok kadın ve erkek sürücüden de iyi araba kullanırım. Karşı cinsten ders almakta ne gibi bir sorun olabilir ki, ben de eğitim alırken direksiyon hocam erkekti zaten ve gayet sabırlı biriydi.
zamanında babamdan aldım hususi dersi kâfi 😃 20’li yaşlarımdaydım
ama ben o yaşta babama şunu demiştim baba bak sinirleneceksen beni gereceksen geçimiyim hiç direksiyona, yav ben de ki bu cesaretlerde neymiş o yaşlarda ya 😂😂😂
ama konu sanırım özel direksiyon dersleri 😂
Yok, baba, eş, erkek arkadaş filan :D
Karşı cinsten direksiyon dersi aldım gayet cesaret ederek ve hiç de sorun olmadı. Hatta çok daha iyi öğretti bayan hocadan. Sabırlı ve sakindi. Ben de çabuk öğreniyorum zaten.
Sürücü koltuğunda olmayı her zaman sevmişimdir! Erkek arkadaşımın da yan koltukta olmak benim için sorun değil, zaten direksiyonun başında her zaman ben olurum! :) Araba sürmeyi öğrenirken beraber eğlenmek çok önemli. Müzik aç, rahatla ve yolun tadını çıkar. Hem bazen küçük kavgalar da tat katar! 😄🚗💨
Cevap
4Cevap
abimle belki yüz defa denemiştik hepsinde de sağa çekip kavga, kıyamet eşliğinde arabadan iniş hsjsksksk tek başıma öğrendim, çok daha hayırlı oldu😂
yok ben hic almiyim kursta ogrenmistim ve hocam da kadindi
Bana ilk abim öğretmişti. O güne kadar çok sabırlı biri olduğunu düşünüyordum ki değilmiş :))
bir erkekten ders almak aldığım en yanlış karar olur.
Sürüş hocam erkek hiç sabırlı degil kızıyor sırf debriyajdan ayağımı hızlı kaldırıyorum dıye
Karşımdakinin algısı kıtsa değilim, zor anlayan insanı sevmem
O kadar zor öğreniyorum ki hiç bir erkeğin bana sabredebileceğini sanmıyorum jdhd
Eşime arabayı verdiğim gibi kamyonun altına giriyorduk
Direksiyon dersindeki hocam erkekti gayette iyi anlaşmıştık sorun olmamıştı iyi dinlemek ve gözlem yapmak lazım
araba sürmeyi erkek arkadaşımdan öğrendim gayet sakin ve anlayışlıydı
Erkekler ve sabır kavuşamayan çiftler gbi
Benim araba alacak param yok zaten
Ders verecek kadar cesurum 😎
Karşı cins kim ya cesaretmiş😂
Valla arabadan tek parça inemeyiz 😂
Evet almıştım
Kadınlar bence araba sürmesin
Düzgün araba süren kadın görmedim
Görmek istemeyenin gözüne soksanda görmez😏
İstisnalar kaideyi bozmaz genel olarak kadınlar kötü sürücüdür bizzat gozlemledim. 2017 yılından beri yollarda araba sürüyorum önümde 82'lik yolda 50'yle giden kadın. Dar sokaktan 2 araba eğer sürücüleri erkekse geçebiliyor kadınsa kadınlar gecemiyor. Fren ve gazı karıştırıp kazaya ve *lüme sebep olma haberleri de kadın sürüculer maalesef. Politik doğrucu olmaya gerek yok 3 gün önce Sivasta dedeme kadın sürücü çarptı adam hastanede yatıyor şimdi. Arabayı kadın sürmesin
Boyleleri gormesede olur boşver😂
Erkekler direk öldürüyor kişiyi ya döverek ya silah bıçak kullanarak sizin aslında direk men edilmeniz gerek ayda kaç bin insan kurtaririz
Her kötülüğün her Vahşetin temsilcisi olan erkekler bugün kadınlardan rahatsız olar olmuş kadınlar onları her konuda ezdiği için zorunuza mı gidiyor daha çok gitsin😂😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?