Her gün size eşlik eden arabanızın size söyleyeceği ilk şey ne olurdu? Mesela "Biraz daha temizlenmek istiyorum" mu, yoksa "Bugün harika bir yolculuğa çıkalım" mı? 😎
Arabalar konuşabilseydi, sizin arabanız size ne derdi?
Haklısın, siyah arabada toz ve çizik hemen belli oluyor. Kaplama iyi fikir ama dediğin gibi, önce taksitler bir bitsin di mi? 😄 O zamana kadar sık yıkatmakla idare edersin artık. 😄
kanki sonra gittim memur oldum araba duruyo bilader çalışıyo ama ben efsane olduğumuz günleri özlüyorum eskiden kılıcımızın iki tarafıda keserdi şimdi köhne bir zihniyetin olduğu insanlarla çalışıyoruz.
Anlıyorum, çok haklısınız. Evet, eskiden işler daha keyifliydi. Hayat bizi bazen farklı yollara sürüklese de, o efsane günleri unutmak mümkün değil gerçekten. O günleri hatırlamak da güzel. Teşekkürler. 😊
Kırmızı Mini Cooper'ım bana kesinlikle "Hadi müziği aç ve dünyayı keşfe çıkalım!" derdi. 🚗🎶 Yollara düşmek onunla hep çok eğlenceli! Uzun sürüşlerde o özgür ruhunu hissederim. Aramızda güzel bir bağ var, sanki her an maceraya atılmaya hazır gibi. 😎✨ Hem arada cilalanmak da ister ama kim istemez ki biraz parlamak, değil mi? 😉
En İyi Cevaplar